2777
2789
عنوان

میمیرم برای اینکه برم دانشگاه

78 بازدید | 5 پست

یعنی عاشق دانشگاه رفتنم 

عاشق خوابگاه موندن 

دوست دارم  ی شهر دیگه برم مستقل بشم

ولی ی دانشگاهی مثل دارو و پزشکی و...

حیف درسم بده 

امسال میرم یازدهم 

اگه اراده کنم بخونم نمره هام خیلی بالا میشه ولی متاسفانه میلم نمیکشه برا درس نمیدونم چرا

بنظرتون چکار کنم درس خون بشم 

امسال 3 درس افتادم 

بنظرتون چجوری شروع کنم؟چجوری علاقه پیدا کنم؟هر روشی بلدید بگید یا اگه مشاور و اینا میشناسید معرفی کنید

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

هیچ میل و انگیزه‌ای وجود نداره و اگر بخوای بری دنبالش همیشه باید دنبال انگیزه باشی و اگر انگیزه نباشه نمی‌تونی کارت رو انجام بدی. اگر واقعا یه چیزی رو میخوای باید بدون انگیزه انجامش بدی همین

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز از دورن خودت شکل میگیره . اراده کنی و تلاش بهش میرسی .

همیشه خسته ام 

میتونم یک روز کامل گوشی بگیرم بچرخم تو اینستا 

ولی 5 دقیقه بشینم پا کتاب نمیشه

ولی اراده کنم عالیه

هیچ میل و انگیزه‌ای وجود نداره و اگر بخوای بری دنبالش همیشه باید دنبال انگیزه باشی و اگر انگیزه نباش ...

بیشتر توضیح بده

همیشه خسته ام میتونم یک روز کامل گوشی بگیرم بچرخم تو اینستا ولی 5 دقیقه بشینم پا کتاب نمیشهولی اراده ...

برای درس خوندن خسته ای 😄 تا حدودی درکت میکنم . من خودم یه آزمون مهم دارم . دوساعت که میخونم خسته میشم .