2777
2789
عنوان

دلم برای پرنده هامون می سوزه💔🥹

77 بازدید | 12 پست

یه جفت قناری داریم...یکیش هشت ساله که نر هست و یکیش هفت ساله که ماده هست 

دو ساله این قناری نرمون وقتی می خونه مست می شه انگاری و با نوک می پره کلی می زنه تو سر قناری ماده

ولی وقتی هم نمی خونه خیلی باهاش مهربونه و حواسش بهش هست

حالا که ظهر خوند دوباره قفسشون رو جدا کردم

قناری نرمون از پشت میله نوک می زنه به نوک قناری ماده مون و مدام سعی می کنه بره تو قفسش:(

خب چه غلطی کنم وقتی هم پیششه خیلی بد می زنتش!

نمیزنه 

بذار زن و شوهر پیش هم باشن

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واا من هر روز پیششونم...نه تنها می زنه بلکه بدبخت قناری ماده مون یه ساله کور هم شده🗿💔

ای بابا 

چرا پس 

میزنه یا........؟؟؟

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

ای بابا چرا پس میزنه یا........؟؟؟

می زنتش

بعد با نوک پشت گردنش رو می گیره(وقتی پشت گردنش تو نوک نر هست، نمی تونه تکون بخوره)

و خب می فهمم به خاطر جوجه نداشتنشونه ولی نمی شه هر بار این قدر بزنتش💔🗿😂

می زنتشبعد با نوک پشت گردنش رو می گیره(وقتی پشت گردنش تو نوک نر هست، نمی تونه تکون بخوره)و خب می فهم ...

بابا اینا دارن جفت گیری میکنن 

بابا اینا دارن جفت گیری میکنن

نمی دونم آخه بلایی سر قناری مادهه بیاد عذاب وجدان می گیرم(چون کور هست گناه داره)

و خب وقتی داره بهش نوک می زنه هم پر می کنه ازش و هم صداش رو بلند تر می کنه و بدتر می خونه

نمی دونم آخه بلایی سر قناری مادهه بیاد عذاب وجدان می گیرم(چون کور هست گناه داره)و خب وقتی داره بهش ن ...

چند سالته عشقم؟؟؟؟

۱۸چرا مگه🥲

هیچی 

بذار پیش هم باشن