2777
2789
عنوان

چقد اعصابم خورده از دست این خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 61 پست
چرا برعکس عمل میکنی؟؟؟؟ اتاقتو نباید به متاهل ها بدی اونا تو خونشون هرشب باهم هستن چیزی نمیشه یه شب ...

به خدا باور کن من انقد که دادم اتاقمو به تازه عروس دومادامون الان از ازدواج  اولی که میگذره پنج  شنبه و جمعه منو پرت میکنن بیرون و تازه جالبه وقتی میگم نه داداشم با هل منو پرت میکنه بیرون و دومیه هم که الان یکساله عقدن باور کن اینا هم دارن از این یاد میگیرن

به خدا باور کن من انقد که دادم اتاقمو به تازه عروس دومادامون الان از ازدواج اولی که میگذره پنج شنب ...

همین ک‌بیدارت کردن داد و بیداد و بی آبرویی میکردی حساب کار دستشون میومد دارن از ساکتیت سواستفاده میکنن

میتونن یبارم اون یکی اتاقو بدن بهشون

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تو اتاقت بخواب.گناه نکردی که بچه مجرد خونه ای.تو هال بخوابن بعدم وقتی میگی نزدیکن اصلا چرا شبو م ...

اینا الان یکساله عقد کردن خب دیروز داداشم کامل خونه زنش بود اونجا خوابیدن بعد میرن خونه خواهرش اونجا هم عاشقانه بعد میان منو  پرت میکنن بیرون جالبه دیروز اصلا زنگ نزدن اومده بودن وگرنه من به پرت شدن بیرون عادت کردم به مامانمم گفتم خدا بهم  رحم کنه دوتا پسرا  دیگت زن بگیرن من واقعا تو کوچه ام

اگه نزدیکن چرا خونتون میخوابن ب مادرت بگو بیدارت نکنه دیگ

باورت نمیشه جوری که از خواب بیدارم کرد حس کردم سکته زدم صورتم  سرد بود دیدم بالا سرم داره داغ میشه  

اتاقتو به هیچکس نده.

به خدا ولی هرروز  مامانم میاد میگه آره امروز فرداها تازه عروس دومادن ولی آخه مگه وقتی آدم خوابه بدون اینکه خبر بدن میشه اومد بلندش کرد به حدی نمی‌فهمیدم دارم چیکار میکنم موقع بیدار شدنم که بعدش سرم داشت  منفجر میشد بعد خوبه میفهمن من ممکنه درد روده ام بگیرتم

همین ک‌بیدارت کردن داد و بیداد و بی آبرویی میکردی حساب کار دستشون میومد دارن از ساکتیت سواستفاده میک ...

اره به خدا بعد تازه همیشه هم درحال بیرون رفتن هسن با هم هرروز هم خونه  اینو اونن میخوابن  تازه با خانواده  اشون تصمیم گرفتن برن شمال خا چقد دیگه میخواین تنها باشین بزارین منم  از مجردیم  لذت ببرم

نباید بیدارت میکرد ی شب جفت داداشت نخوابه چی میشه

به خدا تازه هرشب خونه اینو اون میرن جفت میخوابن بعد تازه برنامه گذاشتن همین چند روز دیگه برن شمال بعد زورشون میاد فکر کنم بیدار شه یک تیکه ایی زن داداشم بپرونه  جالبه پریروز هم خونمون  بودن پریروز خبر داد من رفتم از اتاق بیرون امروز خبر ندادن با اینکه شام بیرون بودن

اگه مجردی خب چی میشه اتاقتو بعضی شبا بدی به اونا داداشت بچه اون خونه ست و حقشه

نگاه کن گلم دفعه قبلی داداش اولیم اومد خونه امون چندروز زنش خوابید تو اتاقم من نزدیک  یک هفته  اتاقمو ندیدم بعد  مامانم گفت تو برو تو اون‌یکی اتاق همین داداشم چه سروصدایی کرد بعدش داداش اولیم رفت شیراز اینا شروع کردن 

همین پریروز من اتاقمو بهشون دادم البته زنگ زدن من اومدم  از اتاقم بیرون ولی امروز از خواب ناز منو با زور بلند کردن 

اگه مجردی خب چی میشه اتاقتو بعضی شبا بدی به اونا داداشت بچه اون خونه ست و حقشه

و بعدش اینا هرروز خونه  یکی درحال خوابیدن هستن و همیشه هم بیرونن  میگم هرروز یعنی هرروز بعد باور کن پریروز بهشون اتاق دادم و حتی ۲۰ ام هم دارن میرن مسافرت که باهم باشن خب حالا فکر کن من چقد بخوام چه برای عروس اولیه و عروس  دومیه  من دیگه چیکار کنم والا دوتا دیگه هم اگر بیان من واقعا  کوچه نشینم

داداشات چرا میان با زنهاشون خونتون میخوابن؟

به خدا نمیدونم به خدا فکر میکنن تا متاهل  هستن  مجرد باید از خود گذشتگی کنه به خدا من تو این یک ماه خودم سه چهار بار بیشتر تو اتاق خودم نخوابیدم 

داداشات چرا میان با زنهاشون خونتون میخوابن؟

بعد تازه من دارو میخورم تو کشو تمیز گذاشتم اینا هم تا دو خوابن باورت میشه شاید  یکروز  شده من بهم قرص نرسیده

درو از پشت قفل کن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.