2777
2789
عنوان

چقد اعصابم خورده از دست این خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 61 پست
قفل نداره والا قفلش عوض نشده مامانمم نمیزاره قولشو عوض کنم چرا جون وقتی درو هم میبندم با شوت باز م ...

کار مادرت اشتباهه جلو عروس بی ارزشت می‌کنه سلیطه بازی در بیار

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

کار مادرت اشتباهه جلو عروس بی ارزشت می‌کنه سلیطه بازی در بیار

دقیقا باید دورتر زبون بکشم که حساب کار دستشون بیاد چه کنم خواهر یک عمر ما جیکمون  در نیومد ولی مامان ما به همه تعریف کرد این بچه پرروئه زبون داره این هوا با اینکه نه زبون میکشم  نه چیزی فقط به خاطره دخالتاشون باهاشون حرف زدم که اونم شدم سلیطه مثلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مجردی خب چی میشه اتاقتو بعضی شبا بدی به اونا داداشت بچه اون خونه ست و حقشه

داداشش غلط کرده رفته زن گرفته، می موند اتاقشو صاحب میشد. 

میرن یه سلیطه ی بی درک رو وارد حریم خونواده میکنن دو قورت و نیمشونم باقیه

ما هر وخ خونمون شب مهمون باشه جدا میخابیم حتی گاهی شرایط پیش اومده جایی شب مجبوریم بمونیم جدا میخابیم. نه مردیم نه جداشدیم نه رابطمون سرد شده . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

باورت میشه یک هفته اون‌یکی عروسمون موند گفتم اوکی یک هفته رفتم رو از این مبل چوبیا خوابیدم کمردرد می ...

ببین باید تکلیفتو روشن کنی. طرف دو شب بدون شوهر بخوابه جون بی ارزشش در نمیره که، بگو ازین ببعد هرکی هم اومد زنها یه اتاق بخوابن مردا هم یه اتاق.

واقعن از بیشعوری اعضای خونوادت سردرد شدم. خدا بهت صبر بده

ما هر وخ خونمون شب مهمون باشه جدا میخابیم حتی گاهی شرایط پیش اومده جایی شب مجبوریم بمونیم جدا میخابی ...

از این میترسم دوتا داداشای دیگمم  ازدواج کنن منه بدبخت آواره شم

از این میترسم دوتا داداشای دیگمم ازدواج کنن منه بدبخت آواره شم

با هیچکدوم دعوا نکن خودتو ادم بده نکن . فقط و فقط مادرتو باید قانع کنی چون اون این احازه رو بهشون داده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ببین باید تکلیفتو روشن کنی. طرف دو شب بدون شوهر بخوابه جون بی ارزشش در نمیره که، بگو ازین ببعد هرکی ...

منم دفعه قبل همینو گفتم بعد هرروز هم اینا بیرونن راست راست عروسمون برگشته میگه داداشت راست میگه ما هیچوقت تنها نیستیم یک شب تنها باشیم بعد به مامانم  گفتم اینا که هرشب بیرونن  بعد چطوره هیچوقت تنها نمیشن

دقیقا باید دورتر زبون بکشم که حساب کار دستشون بیاد چه کنم خواهر یک عمر ما جیکمون در نیومد ولی مامان ...

ببین عرضه نداشته باشی بدبختی.

با صدای بلند بگو میخواستید پیش هم بخوابید میموندید خونه ی خودتون

بخدا این عروس آشغالا انقد زیاد شدن. چارتا تیکه بندازی نمیکشنت که، فوقش چارتا فحش بخوری اصلن کتک هم بخوری

ازین بهتره هر شب آواره بشی واسه دوتا عروس بی ارزش بیشخصیت 

اذیتشون کن دیگه نیان، مثلا هی برو در بزن یبار مسواک بردار یبار خمیردندون بردار خلاصه غیر مستقیم بفهم ...

خودشون  میفهمن ناراحتم ولی به روی مبارکشون نمیارن تازه همیشه هم تا ساعت ۲ خوابن من تا ساعت ۲ قرص  تیروئید و حتی هرمونیمو  نتونستم بخورم

منم دفعه قبل همینو گفتم بعد هرروز هم اینا بیرونن راست راست عروسمون برگشته میگه داداشت راست میگه ما ه ...

چقد وقیحه عروستون

اینا رو از کجا پیدا کردید

حالا یادداشت کن، زوجایی که باعث آزار بقیه میشن بخاطر هوا و هوس خودشون، تهشون جداییه، ببین کی بهت گفتم.

ایشالا زودتر ازدواج کنی دیگه رنگ این عتیقه ها رو نبینی

با هیچکدوم دعوا نکن خودتو ادم بده نکن . فقط و فقط مادرتو باید قانع کنی چون اون این احازه رو بهشون دا ...

نه والا من دعوا نمیکنم ولی وقتی ناراحتم صحبت  نمیکنم  تا اینکه  خودش حرف بزنه برای اینکه فکر نکنه ناراحتم جوابش میدم خیلی این حرفا زدم میگه تازه عروس دومادن میگم خب پس عروس بزرگت چی اونا هم تازه عروس و دومادن؟

خودشون میفهمن ناراحتم ولی به روی مبارکشون نمیارن تازه همیشه هم تا ساعت ۲ خوابن من تا ساعت ۲ قرص تی ...

خب اشتباه میکنی ملاحظه ی کسایی رو میکنی که اونا ملاحظه تورو نمیکنن، باید بری در بزنی خودشم محکم یهو بپرن بعد بگی ببخشید توروخدا ای وای بیدارتون کردم😂 بعد بری قرصاتو برداری