2777
2789
عنوان

چقد اعصابم خورده از دست این خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 61 پست
خودشون میفهمن ناراحتم ولی به روی مبارکشون نمیارن تازه همیشه هم تا ساعت ۲ خوابن من تا ساعت ۲ قرص تی ...

ببین کل مردم ایران به چشم خوردن حساسن.

مدام روزی ده بار شوخی شوخی به عروستون بگو خوشبخالت شوهر کردی

خوش بحالت چقد باهم خوبید

خوش بحالت پیش هم میخوابید

هی چپ و راست بگو خوشبحالت خوش ب سعادتت

تضمین میبکنم جوابه

یه سوال برام پیش اومد چرا زن های تو‌یه اتاق و مردها اتاق دیگه می خوابن ؟. قاعدتا پدر مادرت باید با ه ...

خب دیگه  ان شالله وقتی عروسی  گرفتن میرن سر خونه زندگیشون هرروز همو بغل میکنن ولی ماشالله اینا که همیشه بیرونن حتی خونه اینو اونم میخوابن خب یکروز نخوابن بعدم خودت داری میگی مادر و پدر مادر پدر هم تو خونه خودشون همچین کاری کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عرضه نداشته باشی بدبختی.با صدای بلند بگو میخواستید پیش هم بخوابید میموندید خونه ی خودتونبخدا ای ...

به خدا بعد تازه تیکه هم میندازه که یعنی چی من خسیسم من پررو ام و اینا

چقد وقیحه عروستوناینا رو از کجا پیدا کردیدحالا یادداشت کن، زوجایی که باعث آزار بقیه میشن بخاطر هوا و ...

ان شالله جدا نشن ولی خب آدم شن بهم  پیام داده بود دفعه قبل که آره داداشت بهم دروغ میگه اینطوریه گفتم خب من چیکار کنم گفت برو از مامانت بپرس داداشت خونه داره یا نه گفتم شرمنده من حوصله دعوا ندارم بعد اومده داره میگه اگر داداشت دروغ بگه من دیگه خونتون نمیام 

بعد خوبه خودش  میفهمه دروغ میگه ولی یکثانیه ول کن هم نیستن منم آوار کردن

خب اشتباه میکنی ملاحظه ی کسایی رو میکنی که اونا ملاحظه تورو نمیکنن، باید بری در بزنی خودشم محکم یهو ...

😂به خدا باید همینکار کنم به خدا جدیدا چه خواهر شوهرم مظلوم شدن

ببین کل مردم ایران به چشم خوردن حساسن.مدام روزی ده بار شوخی شوخی به عروستون بگو خوشبخالت شوهر کردیخو ...

😂😂 آخرش به خدا اتفاقی میفته میگن تقصیر تو بوده

وای یعنی با وجود دوتا پسر مجرد میرن تو اتاق درم میندن؟!!!یا علی اینا دیگه کین

درسته داداشام محرمن باهام ولی  خب قبلش پسرن من جرعت نمیکنم برم تو اتاق پسرا منه بدبخت  رو مبل چوبی که کامل پایینش هم چوبه میخوابم وقتی اینا تو اتاقمن

وای یعنی با وجود دوتا پسر مجرد میرن تو اتاق درم میندن؟!!!یا علی اینا دیگه کین

از دستشون کل استخوان بدنم جوری جا میفته که فکر کنم به خاطره عروسا استخونم حالت گرفته 

ان شالله جدا نشن ولی خب آدم شن بهم پیام داده بود دفعه قبل که آره داداشت بهم دروغ میگه اینطوریه گفتم ...

بابا بیخیال ازدواج میکنی یادت میره

تجربه ی من از زندگی دخترخالم میگه این مدل زوجا روزبه روز بیشتر میرن رو اعصابت، از عروسی کردنشون تا بچه آوردنشون، آخرسر دخترخاله ی بیچارم یه خاستگار خوب داشت زن داداشه زیرآبشو زد. اصلن مسیر زندگیشو عوض کرد

الان دخترخاله م مستقل شده و داره ازدواج میکنه ولی من همیشه میگم آدم بد از روز اول با آزارهاش شناخته میشه، آدم خوب هم اصلن وجودش مزاحمتی نیست برای بقیه

بابا بیخیال ازدواج میکنی یادت میرهتجربه ی من از زندگی دخترخالم میگه این مدل زوجا روزبه روز بیشتر میر ...

چه ازدواجی خواهر الان ۲۰ سالمه مامانم میگه آره آزادی  فلانه ولی من دیروز رفتم سوپر مارکت جوری کل مسیر رو توضیح دادم که گفتم آره خیلی آزادم تا فهمید دانشگاهی آوردم که همه دخترن مهلت نداد ثبت نامم کرد دیروز اومده بالا سرم میگه وای بر احوالت بخوای  با پسر بحرفی  خونه اقوام که نمیریم تا حالا ارزو به یک مسافرت بودم که اونم خداروشکر تو این بیست سال هیجا نرفتم ازدواجم بکنم احتمال اینکه اصن طرف خوب باشه نه پنجاه پنجاهه  به خدا داغ به دلم گذاشتن 

چه ازدواجی خواهر الان ۲۰ سالمه مامانم میگه آره آزادی فلانه ولی من دیروز رفتم سوپر مارکت جوری کل مسی ...

به مامانت بگو اینهمه سختگیری میکنی بعد جلوی من زن و مرد میرن تو اتاق درم میبندن عین خیالت نیست.

والا برا این چیزا که خانواده های خیلی باز و آزاد هم رعایت میکنن خوب روشنفکره مادرتون، برای یه سوپری گیر میده

بگو نترس تو سوپری زن و مرد بغل هم نمیخوابن وسط چارتا مجرد 

به مامانت بگو اینهمه سختگیری میکنی بعد جلوی من زن و مرد میرن تو اتاق درم میبندن عین خیالت نیست.والا ...

به خدا برای من خیلی سخت میگیرن یکی نیست بگه این دوتا کفتر عاشق خودشون شش سال دوست دختر دوست پسر بودن حالا فکر کن منم همون دختر دل ندارم 

بیرون نرم هیچجا نرم عاشق نشم 

ولی برای پسرات انقد روشن فکر 

به خدا برای من خیلی سخت میگیرن یکی نیست بگه این دوتا کفتر عاشق خودشون شش سال دوست دختر دوست پسر بودن ...

آره حتی خونواده های خفن هم حساسن اگه بچه ی مجرد داشته باشن‌. مامان شما دیگه زیادی روشنفکر هستن. 

اگه خونه مال خودتونه یه اتاق یه گوشه درست کن. مثلن برو روی راه پله رو یه گوششو تمیز کن به بهونه ی درس برو اونجا زندگی کن. اگه پول داری یه تیغه نازک بنداز یه اتاق سه متری درست کن کوچولو. من اینکارو کرده بودم البته فقط یه گوشه رو تمیز کرده بودم انقد راحت بودم با اینکه سرد یا گرم هم بود ولی بهتر از تحمل بقیه بود

آره حتی خونواده های خفن هم حساسن اگه بچه ی مجرد داشته باشن‌. مامان شما دیگه زیادی روشنفکر هستن. اگه ...

روشنفکریش  برای خودش خوبه منه  بدبخت که چیزی از روشن فکری ندیدم ازش