2777
2789

من هروقت عروسمون میاد موظفم انگار اتاقمو بدم بهشون خودم برم اینورو اونور بخوابم بعد جالبه دفعه قبلی زنگ زدن امروز من ساعت یک شب خوابیدم دیدم  مامانم داره بیدارم میکنه منم جوری داشتم خواب میدیدم که فکر میکردم نه من بیدارم بعد با زور بلندم  کرده بعد دیدم عروسمون هم بالا سرمه بعدمامانم گفت بیا کنارش بخواب  اینهمه مدت بالا سرم بودا تا گفت بیا کنارش بخواب گفت نه فلانه میریم تو حال میخوابیم چرا چون خانم انتظار داشته من پاشم از اتاق باز برم بیرون خودشون دوتا برن داخل من از دستشون چه کنم

وای خدا بهت صبر بده

اتاق دیدگه ای نیس ک اونا برن؟

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشته دیگه اون وقت شب اومدن البته اگه راهشون دوره یه چیز دیگه 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
وای خدا بهت صبر بدهاتاق دیدگه ای نیس ک اونا برن؟

والا خونمون دوتا بیشتر اتاق نداره  یکی مال پسراس  یکی هم برا منو مامانم بعد خوبه حالا دفعه قبل خبر دادن امروز یک زنگم نزدن جوری از خواب بیدارم کردن سردرد گرفته بودم

من برای خواهر و دامادمون اینطوری بود

یکی دوبار دادم بعدش گفتم به منچه شاید بخوان دوسال نامرد بمونن هر هفته وضع همین باشه من چرا باید جامو عوض کنم 

برن جای دیگه بخوابن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اگه مجردی خب چی میشه اتاقتو بعضی شبا بدی به اونا داداشت بچه اون خونه ست و حقشه

نگاه کن من دوتا داداش متاهل دارم اونا میان منو میندازن بیرون اینا هم میان دفعه قبلی زنگ زدن دادم ولی ایندفعه نه زنگی نه چیزی اومدن بالا سرم موقع خواب داداشم بچه اون خونس نگفتم  نیست ولی من هردفعه هم قرار نیست به خاطره اشون  از اتاق برم بیرون اونا هم درک کنن 

حالا خونه ملت اتاق خصوصی نداشته باشن چی میشه مگه؟نده دیگه اصلا اتاقتو.تو هال بخوابن.

باورت میشه یک هفته اون‌یکی عروسمون موند گفتم اوکی یک هفته رفتم رو از این مبل چوبیا خوابیدم کمردرد میگرفتم  دقیقا بعد رفتن این داداش و زن داداشم اینا هم هفته بعد همینکار کردن پس من کجا بخوابم درک دارن اصن؟

نگاه کن من دوتا داداش متاهل دارم اونا میان منو میندازن بیرون اینا هم میان دفعه قبلی زنگ زدن دادم ولی ...

چرا برعکس عمل میکنی؟؟؟؟ اتاقتو نباید به متاهل ها بدی اونا تو خونشون هرشب باهم هستن چیزی نمیشه یه شب جدا بخوابن اتاقتو فقط به اونی که نامزده بده چون بقیه شبا پیش هم نیستن و اینکه موقع شیرینی زندگیشونه بزار خوش باشن باهم ، عروسی کردن دیگه نده اتاقتو بهشون چون خودشون خونه دارن 

باورت میشه یک هفته اون‌یکی عروسمون موند گفتم اوکی یک هفته رفتم رو از این مبل چوبیا خوابیدم کمردرد می ...

شما تو اتاقت بخواب.گناه نکردی که بچه مجرد خونه ای.تو هال بخوابن بعدم وقتی میگی نزدیکن اصلا چرا شبو میمونن؟

من برای خواهر و دامادمون اینطوری بودیکی دوبار دادم بعدش گفتم به منچه شاید بخوان دوسال نامرد بمونن هر ...

اخه جالب  اینجاست زن داداش  اولیمم  با اینکه  هفت سال ازدواج کردن و همین اطراف خونمون زندگی میکنن پنج شنبه و جمعه با پررویی تمام منو از اتاق میندازن بیرون اینا هم از این یاد گرفتن بعد جالبه همین داداش دومیم زورش اومد بزاره داداشش بخوابه رو تخت چه سروصدایی کرد ولی من هرروز باید  اتاقمو بهشون بدم