2777
2789
من قوزمه سبزیم همه دوست دارن براتون‌ مینویسم  اول از همه سبزی تو قورمه خیلی خیلی مهمه  ...

یادم رفت یک ساعت قبل سرو دو قاشق ابغوره نمک میزنم 😊😊

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
من قوزمه سبزیم همه دوست دارن براتون‌ مینویسم  اول از همه سبزی تو قورمه خیلی خیلی مهمه  ...

من احساس میکنم چون ترتیب ریختن مواد غذایی هرکس با کس دیگه فرق داره.. غذاها هم طعمشون متفاوت میشه..مثلا همین قرمه سبزی ک توضیح دادین من از نت سرچ کردم اصن ترتیبش یجور دیگه بود.. 

البته احساسم بهم میگه ک با ترتیب های متفاوت طعم های متفاوتی هم بوجود میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم کلی خراب کردیم تا الان مسلط شدیم والا من خودم یه دفعه برنجم زیاد جوش میخوره شفته میشه.فقط باید بخوای سعی کنی بهتر بشی 

مثلا قیمه چه جور میشه لپه باید خیلی حواست باشه اگر از زودپز استفاده میکنی وقتی گوشتت کاملا پخت ده دقیقه یا ربع سایت لپه رو بریز داخل زود درش رو باز کن چون لپه زیادی بمونه توی زودپز له میشه 

مثلا مجاز قابلمه استفاده میکنم شب قبلش خیس میکنم بعد میذارم توی یه قابلمه جداگانه با آب خالی بپزه بعد آخر سر به خوروشت لپه رو اضاف میکنم میذارم ده دقیقه داخل خوروشت بجوشه که جا بیفته 

من احساس میکنم چون ترتیب ریختن مواد غذایی هرکس با کس دیگه فرق داره.. غذاها هم طعمشون متفاوت میشه..مث ...

من اینو از مادر شوهرم یاد گرفتم خدا رو شکر کل فامیل عاشق قرمه سبزی اش هستن برا منم معمولی میشدولی الان مادرم اینا یخوان بیان خونم هر بار میگن قرمه بپز یا مرغ

سبزی قرمم هم   برای دوازده کیلو سبزی قزمه 

نصف دسته ریحون 

نیم کیلو شوید +ترخون+مرزه که شویدش بیشتز باشه 

نصف دسته پیازچه ست 

که به عنوان سبزی معطر به اون دوازده کیلو قرمه اضافه میشه 

ما هم کلی خراب کردیم تا الان مسلط شدیم والا من خودم یه دفعه برنجم زیاد جوش میخوره شفته میشه.فقط باید ...

من یه بار لپه رو جدا گانه گذاشتم توی یه قابلمه ی دیگه بپزه. بعدک قاطی خورشتم کردم خیییلی بد طعم شده بود نمیدونم چرا.. 

چیزی نباید به لپه در حال جوش اضافه میکردم؟؟؟

من اینو از مادر شوهرم یاد گرفتم خدا رو شکر کل فامیل عاشق قرمه سبزی اش هستن برا منم معمولی میشدولی ال ...

برعکس ما شوید اصلا نمیریزیم توی خوروشت قرمه هر وقت شوید بوده احساس کردم خوب نشده 

برعکس ما شوید اصلا نمیریزیم توی خوروشت قرمه هر وقت شوید بوده احساس کردم خوب نشده 

چه بامزه برای من خوب میشه طعمش دوست دارم یعنی 

سلیقه غذایی فرق داره دوست خوبم 😊😊😊

ممنون ک راهنماییم کردین.ازین ببعد از دستور شما استفاده میکنم😚😚

قربونت عزیزم اگه دستوزی از نت برمیداری سایت اکا ایران باز بهتره دستوراش به نسبت 

یا طیبه چف 

منم تازه عروسی کردم ولی خدا نگهداره نت رو 😉😉😉😉