2777
2789
بخاطر اینکه ماکارانیت رو دیر برمیداری از آب تایم بگیر شش نهایت هفت دقیقه بردار ابکش کن دیرتر بشه بد ...

واای مرسی.. ایندفعه امتحان میکنم..

راستش تا قبل ازدواج فقط نشستم سر درس.. حتی یه بارم هیچی درست نکردم😂😂😂 الان دارم چوبشو میخورم

من از کلاس پنجم اشپزی میکنم دستپختم خداروشکر خوبه،  سعی کن غذاهاتو ابشو کم بریزی زیر غذا هرچی شعله کم باشه و تایمش بیشتر بشه غذا خوشمزه تره فقط باید وقت گذاشت مباید زیر خورشت رو زیاد گذاشت هی اب ریخت 

حتما هم خواستی اب اضافه کنی ابجوش باید بریزی نه سرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر غذایی یه فوت و فن خاصی داره که خوشمزه اش میکنه بستگی به ذائقه خانواده هم داره البته.مثلا کوفته گوشت کم چرب و لپه کوبیده برنج کاملا پخته!قیمه چوب دارچین و زعفرون و یه قاشق گلاب و سرخ کردن ربش!قورمه سبزی ترکیب سبزی و گوشت گوسفند با قلم یا مرغ با فلفل دلمه و هویج و لیموی تازه...

در کل اگه غذات خیلی خوب نمیشه مخلفات بذار کنارش مثل ته دیگه سیب زمینی.. ته چین ...زرشک و زعفرون... سالادای مختلف و سبزیجات دورچین و ... اینجوری چشم ناخوداگاه به مغر فرمان میده غذا خوشمزه اس  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
خوی ماکارونی باید وقتی یه کم نرم شد برشداری مثلا موادش رو چی میزنی  پیاز خرد کن تفت بده گوشتتم ...

تصورشم کردم احساس کردم ک خوش مزه میشه.. ایندفعه حتما اینجوری درست میکنم.. 😙😙😙😙😙😙😙😙

یه مدت هرچی خواستی بپزی از نت سرچ کن تا دستت بیاد. مهم ترین فوت و فن اشپزی وقت هستش و اینکه با شعله کم هرچی غذا بپزه خوشمزه تره چون ابش میمونه تا اخر تو خودش و هی اب تمیخواد اضافه کنی که طعمش کم بشه من واسه خورشت قرمه و قیمه پنج ساعت وقت میذارم

من قوزمه سبزیم همه دوست دارن

براتون‌ مینویسم 

اول از همه سبزی تو قورمه خیلی خیلی مهمه 

اول سبزی به تنهایی با اینکه قبلا سرخ سده ولی با حرارت ملایم ۱۰ دقیقه سرخ میکنم بعد گوشت رو اضافه میکنم تفت میدم یک پیاز کوچک رنده میکنم فلفل و زرد چوبه و لیمو عمانی میزنم و لوبیا رو اضافه میکنم اب به اندازه میریزم که تا ده ساعت بعد نخوام اضافه کنم و اول حرارت زیاد میکنم تا جوش بیاد بعد زیرش خیلی خیلی کم میکنم 

من اگه بخوام شام قرمه بخوزیم ساعت ۱ میزازم و ساعت ۱۰ سروش میکنم 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
یه مدت هرچی خواستی بپزی از نت سرچ کن تا دستت بیاد. مهم ترین فوت و فن اشپزی وقت هستش و اینکه با شعله ...

شوهرم قیمه خیلی دوس داره.. من همیشه خراب کردم!!!

ازین ببعد از نت سرچ میکنم .. 

ممنونم

مثلا برای گوشت نباید اولش نمک بزنی چون باعث ناپز شدن گوشت میشه  باید ببینی لپه دیر پز یا زود پز بعثی لپه ها توی زودپز داغون میشن باید توی قابلمه بپزی مثلا لپه 10 دقیقه داخل زودپز بسه 

مثلا قرمه سبزی بستگی به سبزی که استفاده میکنی داره که چیزهاش متناسب استفاده کرده باشی