2777
2789

خدایا الان گریه میکنم  اسمشو سرچ کردم خیلی زیبا بوده دماغش خیلی خوش فرم بوده چشماش و پوستش و صورتش و همه چیزش  عکس پیریش رو که دیدم خیلی ناراحتم  به اون قشنگی چطوری اینقدر داغون شده  همه اینا به کنار چرا کلا دماغش از صورتش بزرگتر شده خدایا این به اون خوشگلی اینشکلی شده من قراره چی بشم  عجوزه میشم من

من اینجا بود فهمیدم بینی تا آخر عمر رشد داره،ولی در کل چه توقعی داری از بنده‌ی خدا با اینهمه سن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحتم فقط ۸۷ سالشه

فقط ۸۷ که ماشالله یعنی ۹۰ سال دیگه خدایش عمر کمی نیست بیشتر از حد نرمال هم هست 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
فقط ۸۷ که ماشالله یعنی ۹۰ سال دیگه خدایش عمر کمی نیست بیشتر از حد نرمال هم هست

رفتم یه قسمت فیلم سلطان قلب ها رو دیدم  اون همه ادمای جوون و خوشگل هیچی بهشون نمونده کاش همیشه همه ی آدما جوون میموندن هیچکی پیر نمیشد  دلم نمیخواد پیر بشم و پیر شدن بقیه رو ببینم😭😭😭😭

رفتم یه قسمت فیلم سلطان قلب ها رو دیدم اون همه ادمای جوون و خوشگل هیچی بهشون نمونده کاش همیشه همه ی ...

دیکه دیگه این یه حقیقت تلخه