2777
2789
عنوان

میگه زنم بشو 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 34 پست
من خیلی خوبم همه چی تموممهم سفیدم هم پولدارتعریف از خود نباشه مث من دیگه نمیاد

قبول نکن

چند سالته

به معیارهات نمیخوره از این همه چی‌تموم تر هم میاد سراغت

اگر خیلی به دلت نشسته بود اصلا اینجور نمیگفتی بنظرم ولش کن از این بهتر میاد 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنتی خیلی دوسم دارههمین مرددم میکنه

اصلا مردد نشو دلت داره میسوزه واسش

چند سالته؟

اگر زیر ۲۷ بی چون و چرا رد کن چون مشخصه به دلت ننشسته

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

۲۵سالمیترسم دیگه کسی پیدا نشه منو اندازه این دوس داشته باشه🥲

سنت کمه رد کن بابا

دوست داشتن کشک چیه شما مشخصه دوستش نداری و گرنه اینقدر واقع بینانه و حتی کمی با چاشنی بی رحمی نقدش نمیکردی دلت سوخته فقط

تو که نقص خاصی نداری از این بهترشم میاد با عشق ازدواج کن

بعدا حسرت میخوری تو سر اون بنده خدا عم میزنی چون ازش سرتری 

آره 😪۶ساله ازم خواستگاری میکنه هی جواب رد میدیم هی باز میاد

اصلا مشخص بود دلت سوخته 

ردش کن عذاب وجدان هم نداشته باش بحث یک عمر زندگیه 

کیس های بهتری هم هستن لابد بهتر از اینشم محل نمیدی بعد بخاطر دلسوزی میخوای اینو بگیری