2777
2789
عنوان

رهگذرم خیلی خوشحال شدم ب خاطر این قانون جدید سنجش🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 119 پست
برو خداروشکر کن عزیزم من انتظار 25 هزار داشتم الان رتبه ام اومده 41 هزار 😔

هررکس از چیزی انتظار دار دو برابر شد 

منم ۱۶ هزار شدم ۲۵ هزار 

خب حالا الکی خوشحالم ینی ؟؟؟ این قانون حقمون رو نمیده؟؟

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا امسال قبول شی خبرشو بده من بخاطر تو میام سایت ببینم چیشد مراقب خودتم باش

چش وای اصلا بد شوکه شدم این دو روز با ترازم هنه میگفتن میاری یهو رتبه اومد فاجعه 

حالا دو تا قانون گذاشته همه خوشحالن امید گرفتم 😭🥲 بنظرت این قانونا تاثیری روی من داره؟

....

وای خیلی بی معرفتی دختر که اون کاربریت رو تعلیق کردی😔تنها کسی که تو این سایت نگرانشم شمایی و اونم دسترسی نداشتم بدونم حالتو

خیلی خوشحالم امید پیدا کردی

درست میشه عزیزم 

همه امسال این مشکل رو داشتن و برای همتون هم باهم حل میشه

لطفا اینو تعلیق نکن دیگه ازت باخبر باشیم

ینی میسه آبجی چون ک اخه دیگ همترازی میشه و قانون جدید اومده نمیتونن انتخاب رشته کنن اگ رشته های پیرا ...

اره نگران نباش. 

ظرفیت ها 25درصد افزایش داشته. 

تا رتبه 30 هزار معقلوله برا رشته های پیراپزشکی

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
فک کردی من داعون نشدم له نشدم چند بار سرمو کوبیدم تو دیوار چند بار خون گریه کردم چند باار خواستم خود ...

نمیدونم واقعا نمیشه گفت

من لحظه ی اول دیدم زدم زیر خنده بعد یکم گریه کردم تو نوسانات خلقیم فعلا خودمو آماده کرده بودم پزشکی نشه ولی بیس هزار حق من نبود 

کم کم درسو شروع میکنم برای کنکور چهارم💔

ای وای فکر کردیم خودکشی کردی واقعا 

میگم یه کاربری هست پروفایل و اسمش تقریبا شبیه شماست ، نمیشناسیش؟

۲rah2 اگر اشتباه نکنم.

حیف شد کاربریتو از دست دادی الکی الکی 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

چش وای اصلا بد شوکه شدم این دو روز با ترازم هنه میگفتن میاری یهو رتبه اومد فاجعه حالا دو تا قانون گذ ...

ولا نمیدونم من چون نطام قدیم بودم اصلا سردرنمیارم

ایشالااا ک قبوولی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
وای خیلی بی معرفتی دختر که اون کاربریت رو تعلیق کردی😔تنها کسی که تو این سایت نگرانشم شمایی و اونم د ...

ببخش گل من اخه با این یکی ب ی بدبختی رمزش پیدا کردم تا تاپیک بزنم 

بخدا دیروز حالم وحشتناک بودددددد ویس هام هست چحوری گریه میکردم ولی گفتم اینجا با این کاربریم تاپیک بزنم 

کسی نگران نباشه 

من وحشتناک حالم داعون شد با دیدن رتبه ام ی شوک بزرگ بهم وارد شد اخه ۲۵ هزار !! 

اون یکی رو حالم داغون بود داغون دیگ خون ب مغزم نمی‌رسید ببخشید وگرنه دوست داشتم کاربری ساده ۹۹ از دست بدم حالت شاید بهم برگردوندن

....
ولا نمیدونم من چون نطام قدیم بودم اصلا سردرنمیارمایشالااا ک قبوولی

دیدی چیکار کردن باهامون ؟؟؟؟ 

ی سال من خوب دادم ترازم ب چیزی میخواستم می‌خورد پرستاری ولی رتبه ها دو برابر شد 

....