2777
2789
عنوان

رتبه تجربه

1150 بازدید | 37 پست

خواهرم ۱۲ هزار آورده خوبه یا نه ؟ دختر درسخونی بود ولی امسال با وجود شرایط روحی بد این شد رتبه اش حالا پرستاری مجاز میشه؟؟؟

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پرستاری دولتی تیپ ۲ یا ۳ میاره

تیپ دو و سه یعنی چی

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

ترسویی.  ‌ حرف میزنی بعد قفل میکنی جواب نشنوی ۰😂 اولا ک من مستقل بودنمو فرو میکنم تو چشم ادمایی مثل تو که ب خاطر دو زار پول مجبورین اویزون مردا بشین..  شرایط من ارزوی خیلیاست خانم اویزون . کی ارزو میکنه جای تو باشه  😂 والا انگار تو جهنمی‌ . شاید برای خودت بهشت باشه ولی از نظر بقیه جهنمه . تو انقدر تو کف شوهر کردن بودی نمیفهمی چی سرت اومده. میخوام ببینم عاقبتت چی میشه . 😂 بالاخره حامله میشی یا نمیشی 🤣🤣🤣🤣🤣 داستان زندکیت باحاله. زنی ک برای شوهر کردنو حامله شدن داره خودشو جر میده 

ترسویی. ‌ حرف میزنی بعد قفل میکنی جواب نشنوی ۰😂 اولا ک من مستقل بودنمو فرو میکنم تو چشم ادمایی مثل ...

چشم عسلی ، همینجور که تو فکر میکنی زندگیت خوبه و بهشته  و داری حفظش میکنی منم همینطور فکر میکنم ... ما از دردهای همدیگه خبر نداریم از مسیر هایی که رفتیم خبر نداریم نه تو جای من زندگی کردی نه من جای تو...خوبه آدمها  نشناخته و صرفا بخاطر چند تا تایپک همدیگر و قضاوت نکنن منم اگر بهت توهینی کردم ازت عذر میخام ولی خب تو اول پریدی به من و ناسزا گفتی ... به هر حال اگه زندگیم برات جالبه بیا بخون بیا پیگیرم باش برام دعا کن  هیچ آدمی معصوم نیست ما همه یک روز باید این دنیا رو  ترک کنیم بهتر دل همو با این حرفا نشکنیم امیدوارم موفق باشی بازم اگه دوس داشتی فحش بدی بده ولی من این حرف آخرم  به تو بود ...

بانشی توروخدا از دست بعضی کاربرا لغو نزنیبیا برای ما که دنبالت میکنیم از زندگیت بگومن حس خوبی دارم ب ...

قربونت گلم من سعی میکنم اتفاقات مهم زندگیم رو تایپک بزنم بلکه یا از تجربه ام استفاده بشه یا از تجربه هاتون استفاده کنم  

استارتر دلم برات میسوزه...   فکر میکنم حرف مردم باعث شده به این ذلت که زن دوم شدنه تن بدی

شاید اگه حرفای اونا نبود تو ازدواج موفقی داشتی..  زن مردی میشدی که ازت بچه بخواد   هر روز پیشت باشه  نه اینکه بخواد سرمایتو ازت بگیره و تو رو تو حسرت مادر شدن بذاره..   هنوزم دیر نشده   رها کن این زندگیو 

به چی میگی خوشبختی؟   اینکه شوهرت ۵ روز هفته پیش خانومشه و بچش؟   اینکه خانواده شوهرت تو رو قبول ندارن؟    اینکه میخوای مادر شی ولی اون ازت بچه نمیخواد؟    اینکه سرمایت که ماشینته رو میخواد ازت بگیره؟    اینکه به چشم یه کالا فقط بهت نگاه میکنه؟

من مثل بقیه نخواستم بهت توهین کنم چون از نظرم کارما وجود داره حتی نباید دل کافرترین آدما رو شکوند خواهرانه نطرمو بهت گفتم  چون حس میکنم زن تیزهوشی هستی میبینی تو این زندگی بهت ارزشی قائل نیستن طلاقتو یر مهرتم که زیاده ماشین هم که داری   یه زندگی خوب و پاکی برای خودت درست کن

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
ببین تو تاپیک هات دیدم شوهرت گوشیتو دیده تاپیک هارو نبینه لو بره قضیه ماشینت

نه از اینجا خبر نداره گلم