2777
2789
عنوان

چقدر بدید حالا اگ بحث مادرشوهر بود میپریدید

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 17 پست
از کجا شارژ میخری؟!

مثلا ببین من از آپ شارژ میخرم، اون بالا رو ببین، وقتی میزنی خرید شارژ این صفحه رو میاره، اون بالا باید رمز شارژ رو انتخاب کنی و بخریش

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مبزنم ستاره ۵۵۵ مربع

من الان امتحان کردم، نداشت، ازجای دیگه بخر 

از 724 

یا 780

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه اول ببین برای شارژ گرفتن حالا هر اپراتوری به روش سنتی بخوای بگیری باید از دستگاه خودپرداز مثلا بگیری رسید چاپی بهت میده براش می‌فرستی 

راه دوم بسته به اپراتورت حالا هر چی هست کد دستوری مربوطه رو میگیری شماره دوستت رو وارد می‌کنی یا مستقیم شارژ براش میره یا کد میره بسته به انتخاب خودت داره مثلا همراه اول با ستاره ۱ مربع یا ایرانسل ستاره ۵۵۵ مربع  

راه سوم اگر نرم افزار داری با اونم میتونی بگیری مثل همراه من برای همراه اول یا ایرانسل من برای ایرانسل یا هر نرم‌افزار دیگه ای که قابلیت شارژ گیری داشته باشه مثل هف هشتاد ، آپ و غیره