2777
2789
عنوان

رفتم دانشگاه کاش نمیرفتم

349 بازدید | 16 پست

به سلامتیم لطمه خورد بهره علمی هم نبردم عمرمم هدر رفت افسرده هم شدم الانم بیکارم دارم میرم سربازی ولی با حسرت از اون ناراحتم چیزای ارزشمندی که داشتم قبل دانشگاه تباه شد کاش منم دغدغه کنکوری ها رو داشتم ولی این اتفاقا برام نمیفتاد لعنت به دانشگاه ارزشش رو نداشت 🙂

چه ربطی به سلامتی داره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون میخوای بری سربازی و از آینده میترسی ناراحتی، به دانشگاه ربطش نده لطفا. به هر حال دانشگاه رفتن و ...

نه از اتفاقاتی که تو سربازی هم قرار نیست اونا رو تجربه کنم که تو دانشگاه تجربه کردم ناراحتم و باعث سال ها زندگی نیمه نباتی شد  

چه ربطی به سلامتی داره

لرزش دست گرفتم

صورتم پر جوش شد

اضافه وزن ۲۵کیلو گرفتم

زخم معده گرفتم

همه اش از استرس

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

لرزش دست گرفتمصورتم پر جوش شداضافه وزن ۲۵کیلو گرفتمزخم معده گرفتمهمه اش از استرس

مگه دانشگاه استرس داره؟

هیچ چیز به اندازه کنکور استرس نداره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
مگه دانشگاه استرس داره؟هیچ چیز به اندازه کنکور استرس نداره

خواهر من از کنکور در اومد یه استرس دانشگاه خواندن یه استرس

چهار سال زندگی من به خاطر اجبار خانوادم که از یه رشته تاپ در اومدم ولی علاقه نداشتم گذروندم درسم به شددددت سنگین دانشگاهم دولتی وبه شددددت سختگیر

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

خواهر من از کنکور در اومد یه استرس دانشگاه خواندن یه استرسچهار سال زندگی من به خاطر اجبار خانوادم که ...

پس همش به خاطر علاقه نداشتن بود

وگرنه تو دانشگاه کسی درس نمیخونه من تودم شب امتحانی ام.فقط سر کنفرانسا استرس میگیرم

پس همش به خاطر علاقه نداشتن بودوگرنه تو دانشگاه کسی درس نمیخونه من تودم شب امتحانی ام.فقط سر کنفرانس ...

متاسفانه رشته من مهندسی فیزیک هسته ای هست 

وباید هر روز بخونم چون حل کردنی هست

عاشق رشته کشاورزی بودم نشدکه برم

الان یه گلخونه کوچیک دارم که فقط قسمت کوچکی از ارزومه

متاسفانه رشته من مهندسی فیزیک هسته ای هست وباید هر روز بخونم چون حل کردنی هستعاشق رشته کشاورزی بودم ...

راست میگی رشتت خیلی سخته

رتبت چند بود؟

خوبه به هر دو میرسی افرین