2777
2789

از کشور های همسایه عربی میشه به شماره حساب یا شماره کارت ایرانی دلار حواله یا واریز کرد؟

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
ارع

بعد من تو ایران میتونم همون دلار رو برداشت کنم یا نه 

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بری صرافی چرا ک نه

میشه یکم راهنماییم کنی لطفا .ازم مالیات اینا میگیرن یا نه

میشه یکم راهنماییم کنی لطفا .ازم مالیات اینا میگیرن یا نه

اون طرف بخاد میتونه بره صرافی دلار رو ب پول ایران تبدیل کنه برات بفرسته 

رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

اون طرف بخاد میتونه بره صرافی دلار رو ب پول ایران تبدیل کنه برات بفرسته

اگه به همون دلار واریز کنه .من باید اول برم صرافی ثبت نامی چیزی بکنم تا بهم بدن؟

اگه به همون دلار واریز کنه .من باید اول برم صرافی ثبت نامی چیزی بکنم تا بهم بدن؟

ثبت نام لازم نیس اصا فقط میری دلارتو ب تومان تبدیل میکنی 

رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

ثبت نام لازم نیس اصا فقط میری دلارتو ب تومان تبدیل میکنی

فقط برم صرافی و کارت شناسایی و کارت بانکی بدم و تحویل بگیرم پولو؟