2777
2789
عنوان

نفرین الکی کردم

114 بازدید | 12 پست

بچها یکی از همکلاسیام(پسره)بعد این الکی اومد ب من گفت بچها گفتن فلانی دوست پسر داره با اون میره و میاد

تا اینکه پریشب یه کلیپ فرستاد دیگه یکم چت کردیم گفت ک خودش الکی اینو گفته،منم با خنده گفتم چقد نفرین کردم(اصلا نکردما) الان یه استوری گذاشته منو هم گذاشته کلوز بیمارستانه انگار مریضه،میگم نکنه فکر کنه نفرین کردم😂😐بنظرتون ریپلای کنم بگم خدا بد نده، من ب شوخی اون حرفو زدم یا اصلا هیچی نگم

بچها پسره روم کراشه منم همین پریشب بهش طعنه زدم ک پیام نده،الان نظر خودم اینه هیچی نگم ولی باز میگم نکنه فکر کنه نفرین کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو 

نفرین هم کرده باشی حتی اون کاره بدی کرده  

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

هیچی نگو نفرین هم کرده باشی حتی اون کاره بدی کرده

اوکی،بخدا نکردم

دوماه پیش واسه بار اول  ک این حرفو زد بهم گفت لابد دیدنت ک میگن منم بهش گفتم کور بشن تا دروغ نگن اونبارم انگار دستش شکست😂بخدا اصلا از ته دل نگفتم،بنظرتون پیش خودش نمیگه این نفرین کرده

اوکی،بخدا نکردم دوماه پیش واسه بار اول ک این حرفو زد بهم گفت لابد دیدنت ک میگن منم بهش گفتم کور بشن ...

میدونم عزیزم 

فک کنه بابا حقشه اصلا 🤣

بعد این پسره خیلی لوسه رفته بیمارستان استوری گذاشته تو رو گذاشته کلوز فرند 

ولی بعدا تو یه موقعیت که میگن هر سخن جا و ...

بخش بگو نفرین نکردی و شوخی کردی ولی الان هیچی نگو

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

میدونم عزیزم فک کنه بابا حقشه اصلا 🤣بعد این پسره خیلی لوسه رفته بیمارستان استوری گذاشته تو رو گذاشت ...

دقیقا😂مرسی عذاب وجدانمو کم کردی😂

بیشعور نمیدونم میخواست زیر زبونم حرف بکشه ک دوست پسر دارم یا نه گفت بچها گفتن فلانی با دوس پسرش سوار پارس میشه میره و میاد،حالا من یه سینگل ب گور بدبختم😂😐تا دیشب گندش دراومد خودش گفته

دقیقا کسی ک حالش بده استوری چیه

باشه عزیزم مرسی،من تو دانشگاه میبینمش نگاشم نمیکنم حتی😂