2777
2789
عنوان

آقا هستم ▪️آخرین تاپیکم قبل از تعلیق لطفا بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب سلامت جناب!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اسی امکان داره آقایی بیاد اینجا قصدش هم پیدا کردن دوست نباشه؟ 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

من یک بار به یکی از مردای سایت علاقه مند شدم 

یعنی اون هم برای پیدا کردن دختر اومده بود 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون)