2777
2789

سلام

مدت زیادیه اینجام

زمانی که من عضو شدم خانم های با سن بیشتر اینجا بودن و فوق العاده باتجربه و سرد و گرم چشیده به بقیه مشاوره میدادن. البته منظورم این نیست که اعضای فعلی بی تجربه هستن اما اون خانم ها خیلی بهتر راهنمایی میکردن و حساسیت زیادی هم به حضور آقایون داشتن.

صادقانه بگم واقعا جام اینجا نیست. نمیگم آدم خوبی بودم اما غیر از شوخی هام اکثر سعی کردم مشاوره خوبی بدم.

بله حق با شماست خودمم گاهی دلم میخواست با کسی اینجا صحبت کنم و حتی اگه شد دوست بشم.. خب منم آدمم، تنهام. اما بعد دو سه روز پشیمون میشدم چون میدونستم وابسته کردن یه نفر کار درستی نیست.

خواهر نداشتم و اینکه مادرم هر روز بیماره و کابوس بستری شدن و همراه خانم نداشتنش هر روز با من بود.

جایی هم نیست که مختلط باشه و آدم بتونه درد دل کنه، مجبوره بیاد اینجا.

من از همه کسایی که از بودن من اینجا ناراحت شدن معذرت میخوام.

البته بگم که تحت تاثیر حرف های اعضا نیست که دارم میرم. دیگه جای من اینجا نیست.

میخوام خود واقعیم باشم

اینجا جای یه مرد نیست

تاپیک رو قفل نمیکنم اما دیگه پیامی نمیدم 

یکشنبه شب، ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ - حدود ۱۱:۳۰ شب

خداحافظ نی نی سایت برای همیشه

لطفا نی نی یار رو تگ کنید برای تعلیقم

سپاس

بدرود بدرود بدرود

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

افرین 

بسلامت 

کاش طرزفکر شما رو داشتن 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش گلدین

@niniyar_1  

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

@niniyar_2  

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

خوبه خودتونو اعتراف می‌کنین به بدذاتیتون خوشحالم واقعا

خدافظ

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️