2777
2789
عنوان

میخوام با شوهرم قهر‌کنم بیاید ببینید حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 22 پست
یکی دوبار دادم جوابمو نداده منم دیگه نمیدم اون به حرف زنشه

واقعا که

چی بگم والا

به شوهرت بگو داداشت جواب سلام نمیده

یا اون رو آدم می کنه یا خودش آدم میشه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه منو دیوونه میکنه شوهرم با این رفتارش شوهر اون منو محل نمیده این احممممق احمممممق میگه عب نداره ا ...

حق با شوهرت البته تا جایی حرفشو قبول دارم باعث نشه بقیه بخوان سواستفاده کنن حالا یه احوال پرسی به جایی برنمیخوره کوتاه بیا

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
واقعا کهچی بگم والابه شوهرت بگو داداشت جواب سلام نمیدهیا اون رو آدم می کنه یا خودش آدم میشه

خودش‌میدوووونه خودش میگفت‌گاش نیان ولی یه اخلاق گهی داره معتقده جواب بدی رو باید با خوبی داد

🦠
آخه منو دیوونه میکنه شوهرم با این رفتارش شوهر اون منو محل نمیده این احممممق احمممممق میگه عب نداره ا ...

خب تو هم شوهر اونو محل نده ،بعدشم با شوهرت با مهربانی صحبت کن و براش توضیح بده حالت و شک نکن اینطوری بیشتر درکت میکنه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خودش‌میدوووونه خودش میگفت‌گاش نیان ولی یه اخلاق گهی داره معتقده جواب بدی رو باید با خوبی داد

مثل شوهر من انگار می ترسه با کسی بد بشه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁