2777
2789

تاپیک قبلی گفتم میریم یه جایی که جاری گوهمم هست وقتی وارد شدیم فقط به شوهرم سلام داد اونم جواب داد رفتنی هم به اون گفت خدافظ اینم جوابش رو داد میخوام باهاش واثعا قهر کنم حس میکنم ممو پیش اون خراب کرده حق دارم ؟ زود جواب بدین میخوام خونه رفتنی تصمیم بگیرم 

🦠

https://rubika.ir/avintala93

بچه ها جون بریدتواین کانال کد۴۴ رو لایک کنی پیرهن توری صورتیه فداتون.چندتا رای کم داره...لطف میکنید

بچه ها۱۰تا رای کم دارم همکاری کنید فداتون

نیم ساعت دیگه تایمش تموم میشه

تویی زیباترینم

نه کارت درست نیست شما با جاریت مشکل داری نباید از شوهرت توقع داشته باشی اونم باهاش حرف نزنه بچگانه س این رفتار هر چند اکثر خانما این لوس بازیا رو دوس دارن و انجامش میدن

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه ربطی به تو داره جاریت با تو مشکل داره چرا این جوری فکر می کنی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اونم همین کارو کرده که تو با شوهرت قهر کنی دیگه ،قهر کن بذار جاریت به هدفش برسه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نه کارت درست نیست شما با جاریت مشکل داری نباید از شوهرت توقع داشته باشی اونم باهاش حرف نزنه بچگانه س ...

والا بیرون میبینه نه سلام میده نه جواب سلام شوهرم خودش میگفت من اهل لوس بازی نیستم ولی واقعا بهم فشار اومده

🦠
وا چه ربطی به تو داره جاریت با تو مشکل داره چرا این جوری فکر می کنی

با همه مشکل داره  شوهر احمق من گفت باید جلوی فامیل نزاریم کسی بفهمیم مشکلی هست بلند شد به پاشون اونم اونجوری ادا میداد دارم از حرص میمیرم 

🦠
والا بیرون میبینه نه سلام میده نه جواب سلام شوهرم خودش میگفت من اهل لوس بازی نیستم ولی واقعا بهم فشا ...

شما چی به شوهر اون سلام می کنی؟

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

ول کن شوهرتوتقصیر جاریتهاگه با شوهرت قهر کنی آرزوی جاریتو براورده کردی

آخه شوهر من یه احمقه همش میگه به همه خوبی کنیم خودشون به کار بدشون پی ببرن حرصم میده

🦠
با همه مشکل داره شوهر احمق من گفت باید جلوی فامیل نزاریم کسی بفهمیم مشکلی هست بلند شد به پاشون اونم ...

اگه  این جوری که همه اخلاقشو شناختن ناراحتی نداره 

قبل از اینکه بخوایی باشوهرت بحث کنی فکر کن  ببین ارزششو داره خودتو اونو ناراحت کنی 

الکی از کاه برا خودت کوه نساز 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اونم همین کارو کرده که تو با شوهرت قهر کنی دیگه ،قهر کن بذار جاریت به هدفش برسه

آخه منو دیوونه میکنه شوهرم با این رفتارش شوهر اون منو محل نمیده این احممممق احمممممق میگه عب نداره اونا بدن ما خوب باشیم 

🦠