2777
2789
عنوان

سوال راجب انتخاب رشته با سوابق داری جواب میدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 11518 بازدید | 110 پست
من میخوام برم علوم ورزشی شبانه با سوابق دانشگاه رازی کرمانشاه رشته ترم قبلم امار بود با معدل کل 16.3 ...

سلام عزیزم، ببخشید شما گفتید رشته ترم قبلتون آمار بوده، بنظرتون من امسال با معدل کتبی ۱۲.۴ و معدل کل ۱۶.۹۷ رشته آمار دانشگاه بوعلی سینا همدان رو میارم؟ ممنون میشم جواب بدین💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، من میخوام با سوابق تحصیلی برا غیر انتفاعی های شهر خودم انتخاب رشته کنم و حتی دانشگاه آزاد هم همینطور. فقط شاید مجبور بشم بعد یکی دو ترم انصراف بدم. اونموقع سوابقم ثبت میشه یا اینکه کلا صفر میشه انگار که دانشگاه نرفتم؟ برای اینکه سوابقم در دانشگاه حفظ بشه بعد چه مدت میتونم انصراف بدم؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید. ممنونم

سلام عزیزم وقتت بخیر 🌸 لطفا جواب منم بده🥲 

منم امسال براساس سوابق انتخاب رشته کردم و اواسط مهر جوابش میاد، راستش خیلی نگرانم، از این نظر که من براساس سوابق تو دانشگاه دولتی فقط رشته تربیت بدنی رو میتونستم برم (با درنظر گرفتن علاقم و اینا)، فقط تربیت بدنی زدم و معماری، ده تا انتخابم بیشتر نکردم، از بین این ده تا فقط یکیش رو میخوام قبول شم بقیش یا شبانه اس که هزینه اش میره بالا یا معماریه که دوسش ندارم یا شهرای خیلی دوره و.... بنظرت الویت اولی که زدم چقد احتمال داره قبول شم؟ اصن میدونی بر چه اساسی قبولت میکنن؟ دانشگاهایی که براساس سوابق میگیرن کسایی که توش درس میخونن امکان داره همسن و سالات نباشن؟

سلام عزیزم، ببخشید شما گفتید رشته ترم قبلتون آمار بوده، بنظرتون من امسال با معدل کتبی ۱۲.۴ و معدل کل ...

بستگی داره ولی احتمالش هست یه جورایی ملایرو قطعی میاری ولی ابن سینا دقیق نمیدونم

سلام عزیزم میتونی ی راهنمایی کنی بهم ؟

می‌دونم خیلی از زمان تاپیکت گذشته ولی جواب درستی نمیگیرم از کسی

من امسال 

با شرط معدل دانشگاه روزانه نوبت دوم آوردم

امسال موندم پشت کنکور

میخام دانشگاه ثبت نام کنم ولی یه ترم مرخصی بگیرم برا کنکور

حالا سوالم اینه

ممکنه چون دانشگاهی ک قبول شدم روزانست

نتونم کنکور امسال و ثبت نام کنم؟با اینک با شرط معدلم

(نمیخام انصراف بدم میخام ثبت نام کنم)

اینو می‌دونم ک اگر ثبت نام نکنم مشکلی پیش نمیاد

در مورد شرایط بعد ثبت نام سوال دارم