2777
2789
عنوان

سوال راجب انتخاب رشته با سوابق داری جواب میدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5539 بازدید | 99 پست
دانشگاه تهران ، زمین شناسی قبولی با سوابق تحصیلی داره ؟منم امسال رتبه خوبی نیاوردم و اجازه پشت کنکور ...

نمیدونم دفترچه اومده حتما نگاه کن جلوشون نوشته با سوابق 

بهتر از پشت کنکور موندنه  من خودم راضیم و قراره تا اخر ادامه بدم ک سرکار برم  درساشون سخته واقعا ولی بنظرم ارزششو داره نهایت لیسانس ک بگیری آزمون میدی میری سرکار مثل یه عالمه ک الان رسمی هم حتی شدن 

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا برام مهم نیست کجا قبول شم هرجا باشه میرممم دولتی ازادشم مهم نی فقط میخوام قبول شم الان ی ن ...

وا اینو نمیدونم رو چ اساسی کفته من خودم الان دانشجوعم ک اونم با ۱۰ انتخاب رشته کن  کجا زندگی میکنی؟ 

وا اینو نمیدونم رو چ اساسی کفته من خودم الان دانشجوعم ک اونم با ۱۰ انتخاب رشته کن کجا زندگی میکنی؟

کرمان

ولی هرجا بشه میرم اصلا مهم نی فق میخوام قبول شم

ورودی بهمنم هستم

یک سوال دیگهاول شیمی محض یا شیمی کاربردی ( لیسانس) ، بعد شیمی دارویی( فوق لیسانس ) و بعد وارد آزمون ...

شیمی محض آزمایشگاه زیاد داره، دومی هم درسته ولی آزمونش خیلی سخته مثلا از کل کشور امکان قبولی شاید۱۰۰نفرباشه ولی آزمون استخدامی آسون تره تهشم معلمیه

منظور از،علوم پایه چه رشته هایه؟؟

زیست، شیمی، زمین، ریاضی، آمار، آمار و سنجش....  به اینا میگن علوم پایه این دانشکده اس  مثلا زبانم با سوابق هست ولی اون یه دانشکده دیگ اس همه اینا داخل یه دانشگاهن ک بسیار بزرگه

کرمانولی هرجا بشه میرم اصلا مهم نی فق میخوام قبول شمورودی بهمنم هستم

اول دفترچه رو چک کن، مثلا جیرفت رو بزن و سیرجان، رفسنجان 

ولی اول کرمان بزن بعد شهراشو شک ندارم قبولی  همه شهراشو بزن 

کدوم دانشگاهی شما؟؟دولتی هایه شهرستانم بزنم بنظرت؟

بیرجند، اره دیگ شهرستان قبولیش بالاعه بیرجندم میتونی بزنی ظرفیتش بالاعه 

راستی ی درسو نرفتمدی امتحان بدمبهمن میتونم برم دانشگاه

اره امتحان بده حتما   دانشگاه نهایت یه مهلت میده بعد تعهد میگیره ازت