2777
2789
عنوان

سوال راجب انتخاب رشته با سوابق داری جواب میدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5911 بازدید | 99 پست
زیست، شیمی، زمین، ریاضی، آمار، آمار و سنجش.... به اینا میگن علوم پایه این دانشکده اس مثلا زبانم با ...

ببخشیداز اینکه زیاد سوال میکنم

دخترم به زیست خیلی علاقه داره ولی ریاضی وفیزیکش خوب نیست بهش میگم برو همون زیست رو ادامه بده شاید آزمونهای آموزش پرورش قبول شی،میگه اگه به اینطوره چرا هیچ طرفداری ندارن،این رشته ها فقط وقت تلف کنیه

حالا نمیدونم چقد درسته؟؟

میخاد بازم پشت بمونه ولی من زیاد امیدی ندارم به نتیجش با این شرایط

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشیداز اینکه زیاد سوال میکنمدخترم به زیست خیلی علاقه داره ولی ریاضی وفیزیکش خوب نیست بهش میگم برو ...

اگ خودش دوس داره پس بزاره کنکور بده نهایت یه سال دیر تر میره ببین این رشته ها نیاز به زحمت داره این همه درس بخونی باز آزمون بدی ک از این کنکور سختره سر کار رفتنش هم دست خودشه 

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

اگ خودش دوس داره پس بزاره کنکور بده نهایت یه سال دیر تر میره ببین این رشته ها نیاز به زحمت داره این ...

ممنون از راهنماییت گلم

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
خب ثبت ناما ک اول اینترنتیه اونجا معدلو چی بزنم وقتی هنوز امتحان ندادم😐

فک کنم نتونی دولتی رو بزنی تا وقتی ک معدلت نباشه اما آزاد میتونی بری ثبت نام کنی چون این تعهدی ک گفتم یکی از دوستام برا دانشگاه آزاد انجام داد 

مرسی عشقم😍ولی فکنم باید اینطوری تمام نمرات کامل باشع🥲من وقتی ی امتحانو ندادم نمیتونم حتما باید حضو ...

حتما با مشاور انتخاب رشته صحبت کن

واییی لعنت بهشون ک انقد سخت کردن همچیو کثافتا😐

مگ نمیخای بهمن بری دانشگاه؟ امتحانا دی هست بعد بهمن انتخاب رشته داره دوباره