2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من پریود میشم سینه درد ندارم حامله بودم کمی درد میکرد

برا من پریودی هم درد میکنه بخاطر همین میترسم علائم اون باشه علائم دیگه چی داشتی 

من یبار حاملگی پوچ داشتم فقط یادمه سینه هام‌بزرگ شده بود البته اونم سریع تموم شد علائمشو نفهمیدم اصلا

فقط ترشح داشتم یادمه داشتم آشپزی میکردم یهو حس کردم کلی ترشح ازم رفت ۵ روز مونده به موعدم بود همون م ...

من ترشح دارم هر از گاهی ولی ماه پیشم زیاد داشتم باردار نبودم این ماه آی یو ای کردم میترسم از هر علائمی نمیدونم گرفته یا دارم پریود میشم درد شکم اینا نداشتی من هر از گاهی یجام تیر میکشه تخمدان چپم اول اینطور بود الان بیشتر راستمه تو هر دو سمت فولیکول داشتم دو رور هم بشدت پام درد میکرد خوب شد

برا من پریودی هم درد میکنه بخاطر همین میترسم علائم اون باشه علائم دیگه چی داشتی من یبار حاملگی پوچ د ...

من سر پسر اولم فقط خواب داشتم البته تا یکماه فقط همین 

برای پسر دومم هیچی علائم نداشتم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

من ترشح دارم هر از گاهی ولی ماه پیشم زیاد داشتم باردار نبودم این ماه آی یو ای کردم میترسم از هر علائ ...

آی یو آی بخاطر داروهایی که مصرف میکنی علائم زیاد داری 

اگر شیاف پروژسترون میزاری بخاطر اونه 

دنبال علائم نباش خواهر که دیوانه میشی 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

آی یو آی بخاطر داروهایی که مصرف میکنی علائم زیاد داری اگر شیاف پروژسترون میزاری بخاطر اونه دنبال علا ...

دیوانه شدم تموم شده والا 

اره شیاف میزارم ولی از تورم و درد سینه هام نگرانم میترسم پریود شم

میگم که سینه هام یکم ورم داره و درد میکنه میترسم پریود بشم

البته ک علائم پریودی و حاملگی شبیهه هم هست 

برو بتا بده ببین چی میشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792