2777
2789
عنوان

قرص ال دی لطفا راهنمایی کنید

103 بازدید | 12 پست

سلام من ماه قبل از روز اول پریود خوردن قرص ال دی رو شروع کردم تا تموم شد. 3 روز بعد از اینکه قرصا تموم شد پریود شدم و با توجه به اینکه تا شروع بسته بعدی باید ۷ روز استراحت باشه شروع بسته بعدی میخوره به روز پنجم پریود،میخواستم بدونم دارم درست عمل میکنم؟ و شروع بسته بعدی روز پنجم پریود باشه اشکال نداره؟

اینم بگم که سیکل من همیشه ۳۰ روزه بوده و اینبار خیلی زود پریود شدم،یعنی بخاطر قرص هاست؟ 

ممنون

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایرانی نیست قرصت ؟  ایرانیا روش نوشته روز پنجم ولی یه دکتری به من گفته بود مهم همون بسته اول ه ...

از همین ال دی معمولیاست نمیدونم ایرانی بود یا خارجی دقت نکردم بسته خالیشو انداختم دور

تو بسته های دوم ب بعد قرصای پیشگیری فرقی نمیکنه روز چند سیکلت هستی،بعد از هفت روز ،یعنی روز هشتم بسته بعدی رو شروع کن و روالت رو تغییر نده...دیگه ب اینکه سیکلت چندروزس هم توجه نکن...

باید بعد ۲۸ روز ورق بعدی رو شروع کنی

تو بسته های دوم ب بعد قرصای پیشگیری فرقی نمیکنه روز چند سیکلت هستی،بعد از هفت روز ،یعنی روز هشتم بست ...

یعنی روز هفتم آخر شب نباید بخورم و آخرشب روز هشتم بخورم؟ چون موقع خواب میخورم

یعنی روز هفتم آخر شب نباید بخورم و آخرشب روز هشتم بخورم؟ چون موقع خواب میخورم

دقیقا

من ۲ سال مصرف کردم

دقیقا تو شروع هر ورق ،روزش یکی و پایانش هم یکی میشه اینجوری...من هر چهارشنبه شروع میکردم و سشنبه آخریشو مصرف میکردم...عین ۲ سال اینجوری بود

من دخترم چهار ماهشه، اشتباها این قرص رو ماه پیش برای جلوگیری استفاده کردم، رسما شیرم داشت خشک میشد!!!!! دخترم هم همش گرسنه بود. دیگه قطع کردم. 

حواستون باشه لطفا بشدت شیر رو کم میکنه.....