2777
2789

ماشینم پراید هاچ پکه اونقد کلاج ترمزو گازش شل هست اصلا زیر پا حس نمیشن من یک سال بیشتره گواهی نامه دارم اما گاهی نشستم تو جاده یا جاده قم قشنگ رانندگی کردم ولی تو شهر میترسم چون اصلا روی کلاج و گاز ماشین تسلط ندارم گاز لعنتی خیلی شله اصلا حس نمیکنم دارم فشارش میدم یا نه گاهی کم فشار میدم خاموش میشه گاهی هم زیاد فشار میدم ماشین گاز میخوره دیگه اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین حس میکنم راننده ای نمیشم از ترافیک میترسم چون گاز ماشین شل هست با یه ذره لمس حرکت می‌کنه میترسم ماشینم پرت کنم بخورم ب جلویی دیگه خسته شدم از بس استرس داشتم نمی‌دونم چیکار کنم خیلی خجالت میکشم بعد یک سال هنوز خاموش میکنم😔ماشین بابام گازش سفته مث ماشین ما اینقدر شل نیست باهاش بهتر میتونم رانندگی کنم ولی از وقتی سوار ماشین خودمون شدم زودی سوار ماشین کسی نمیشم چون مال مردمه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد 

ولی من قراره تا آخر عمر با همین ماشین رانندگی کنم با این وضعم جرعت نمی‌کنم برم توشهر میترسم مسخرم کنن 

من تو آموزشگاه اینقدر راانندگیم خوب بود مربیم همش میگفت تو قبلاً راننده بودی ولی دروغ میگی هیچ وقت رانندگی نکرد در این حد خوب بودم ولی الان اینقدر اعتماد ب نفسم اومده پایین به خاطر کلاج و گاز لعنتی که شل هستن مدلشه دستمم نمیاد 😭خیلی خجالت میکشم مادر شوهرم همه جا می‌ره میاد بعد من هنوز خاموش میکنم  البته مادرشوهرش 14 15 سالع رانندس. الان شوهرم ماشینو داد گفت خودت برو تو شهر میخوای بری دکتر گفتم من استرس دارم میترسم گفت برو چیزی نمیشه گفتم اگه زدم ب جایی دعوام نباید بکنی گفت نه چیزی نمیشه ولی من سر بریدگی چهار خاموش کردم دوباره روشن کردم ولی ب جایی هنوز هیچ وقت نزدم 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

یعنی کسی بوده بعد یک سال گواهی نامه گرفتن هنوز خاموش کنه البته بگم بیشتر جاها شوهرم میشینه اونم اوایل ک ماشینو خریدیم نمیتونست کلاج و ترمز رو خوب رها کنه خودش میگه یه بار رفته تو در گاراژ مادرش چون با یه ذره لمس حرکت می‌کنه سریع منم تو جاده نشستم خونه مامانم میرم میام ولی هنوزم خاموش میکنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو مطب نشستم هنوز از اون موقع ک رسیدم استرسم نریخته چون دوباره باید حرکت کنم برم چرا این لعنتیا با من دشمنن گازو کلاج رو میگم

منم میترسم تو دور زدن مشکل دارم راه صاف خوب میرم ولی دور زدن سختمه تو ترافیکم نرفتم ۸ساله گواهینامه دارم حدود سه چهارماهه گهگاهی میشینم شوهرم کنارمه ولی هربار میترسم با ترس و لرز میشینم یکم ک رفتم ترسم میریزه ولی دلم میخاد زود ب مقصد برسم اعتماد ب نفسم رفته اکثر زنای اقوام و دوستام راننده شدن الا من😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
منم میترسم تو دور زدن مشکل دارم راه صاف خوب میرم ولی دور زدن سختمه تو ترافیکم نرفتم ۸ساله گواهینامه ...

دقیقا عین منی حسرت میخورم اینقدر استرسیم