2777
2789
واقعا چه وحشتناک تا حاالا نشنیده بودم چه مارکی بود یادت هست؟

نه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سایزی ؟ هیچ مشکلی نداشتی ؟ نشتی نداره؟

سایز متوسط 

اوایلش تا میخواستم عادت کنم یکم طول کشید

الان دیگه اوکی ام

اوایل واسه احتیاط از پد هم استفاده می‌کردم ولی الان دیگه نه

از کثیف کاری نوار بهداشتی هم راحت شدم

خودم احساس میکنم حتی دردم هم کمتر شده 

عفونت هم نگرفتم تو اين دوساله

موارد بهداشتیش رو رعایت کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

زیاده روزای اولن نشتی نمیده ولی موقع دسشویی رفتن خالیش میکنم اونم

شما لونت‌و از سایتش گرفتید و اینکه چت جوری ضدعفونیش‌ میکنید میجوشونید یا ماکروو؟ بعد رنگش‌‌ چند‌بار استفاده شه کدر و بد نمیشه؟

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
شما لونت‌و از سایتش گرفتید و اینکه چت جوری ضدعفونیش‌ میکنید میجوشونید یا ماکروو؟ بعد رنگش‌‌ چند‌بار ...

من از دی.جی کا.لا خریدم 

من ی ظرف گذاشتم برای این کار پری ک تموم میشه میشورم بعد توی همون ظرف میجوشونم بعد میذارم خشک ک شد تو کاور خودش میذارم وقتی هم ک باز پری اومد میجوشونم و استفاده میکنم 

نه رنگش اصلا تغییری نکرده

تا ۱۰ سال هم میتونی استفاده کنی

ی چیزی هم ک تجربه خودمه بگم بهتناخنهات بلند باشه یکم استفاده ازش سخته

ااا من ناخنم کاشته ٫منظورت اینه خراشیده میشده بدن؟ تو عکسش یه بیلبیلک داره مگه از اون استفاده نمیشه موقع خارج کردن؟؟

این نیز بگذرد ❤❤❤❤

خانوما یه کاپ بهم معرفی کنید تا حالا زایمان نداشتم .  حس میکنم پردم هنوز هس چون هیچ خونی ندیدم  یه مدت دارو با اپلیکاتور استفاده می‌کردم در حین بردن اپلیکاتور خیلی احساس درد میکردم  خیلی اذیتم میکرد  آیا یه کاپ مناسب برام هست؟؟؟؟ 

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

ااا من ناخنم کاشته ٫منظورت اینه خراشیده میشده بدن؟ تو عکسش یه بیلبیلک داره مگه از اون استفاده نمیشه ...

اره باید خیلی حواست باشه گوشتت رو نکنی

نه اصلا نباید اون بیلبیلک رو بکشی اون واسه اینه ک بدونی کجاست

باید خودشو بگیری و خارج کنی

من همیشه ناخن هامو کوتاه میکنم اون موقع ولی شاید از دستکش بشه استفاده کرد من نکردم این کارو

منم میخوام لونت بگیرم شما چه سایزی داری؟ احساسش نمیکنی ؟؟

من سایز یک دارم نه اصلا احساس نمیکنم.

عالیه.

فقط من روز دوم پریود خونریزیم زیاده باید یک ساعت یک بار حتما دسشویی برم و گرنه پر میشه.

ولی روزهای دیگه اصلا مشکلی باهاش ندارم.

الان تصمیم دارم برای روز دوم سایز دو که کمی بزرکتره بگیرم.

البته اگه تو خونه باشم مشکلی ندارم.ولی بیرون چون سرپا هستم خونریزیم بیشتره و ممکن به دسشویی هم دسترسی نداشته باشم.

روزای دوم اگه بیرون برم یه نوار برای احتیاط میزارم.