2777
2789

سلام بچه ها ...داشتم فکر میکردم و مرور زندگی ....و فهمیدم از اونجایی که اومدم تو مسیر نوکری و عشق اهل بیت تازه فهمیدم زندگی یعنی چی...زندگی تون اگه اهل بیتی و خدایی باشه خوبش نعمت و سختش حکمت..

این روزا رنگ و لعاب دنیا داره دور می‌کنه زندگی هامون از این حریم مقدس ...دور نشین بچه ها دور نشین 

قربونت برم عزیز دلم ...من از وقتی وارد دانشگاه شدم برعکس خیلی ها که بادین و ایمون میرن دانشگاه و بعد تغییر میکنن من ...تو اوج غربزدگی و سوسولی رفتم دانشگاه و با چادر و اردو راهیان و اردو جهادی فارغ تحصیل شدم و یک شوهر مذهبی مومن و الان هم سه تا بچه دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم عزیز دلم ...من از وقتی وارد دانشگاه شدم برعکس خیلی ها که بادین و ایمون میرن دانشگاه و بعد ...

ماشاالله 

اگه ممکنه تعریف کن چی باعث شد تغییر کنی

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود.