2777
2789
عنوان

کی دانشگاه های ازاد اصفهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2608 بازدید | 43 پست
چه رشته ای میخای بری شهریه شو خبر نداری؟

دانشگاه آزاد امسال شهریه ۲۵ درصد افزایش خورده 

من که علوم تربیتی میرم این ترم ۱۹ واحد برداشتم حدودا ۷ تومن شد 

شما که حقوق می خواید مسلما شهریتون بیشتر میشه 

خب مشکل اینه پول زیاد میگیرن😪ن من تا لیسانس میخام بخونم حقوقو یذره شهریش رو میترسم بالا ۶ تومن شه ه ...

ببین همش رو که همین اول ترم نمیگیرن که یه شهریه ثابت داری یه شهریه متغییر شهریه ثابت یه چیزی حدود ۲میلیون و پونصده که همون اول میدی و میذارن انتخاب واحد کنی شهریه متغیر بقیشه که خورد خورد درطول ترم میتونی بدی 

پشت گوش نندازی بگی پول ندارم خودتو عقب بندازیا حتما برو انتخاب واحد کن 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم‌ مثل من برو‌ بازدید کن هم از نجف آباد هم خوراسگون

من هر دو رو رفتم و با اختلاف خیلیییییی‌ زیاد خوراسگونو‌ بیشتر خواستم‌. پیگیریشون خیلی خوب بود خیلی خوب راهنماییم‌ کردن همونجا رایگاان‌ رفتم پیش مشاورشون. اما عوامل نجف آباد بسیاررررر‌ بیخیال بودن‌ نه راهنمایی ای‌ نه چیزی. تازه جاده خوراسگونم‌ تا نجف آباد خیلی بهتر بود از نظرم‌. بازم‌ خودت مثل من یه سری‌ بزن‌

ببین همش رو که همین اول ترم نمیگیرن که یه شهریه ثابت داری یه شهریه متغییر شهریه ثابت یه چیزی حدود ۲م ...

هنوز قبول نشدم هنوز وقت انتخاب رشته نشده  خیلی استرس دارم خونوادمم سوادی ندارن کمک کنن گردن خودمه خودمم توش موندم😭

بعد میگن دانشگاه ها وام میدن برا شهریه درسته؟

رفتی بازدید تونسی حرف بزنی باشون کمکی بگیری یا ن؟

ارههه‌ دانشجو‌ های رشته ای ک میخوام برمو‌ دیدم . رفتم پیش مشاورشون تو خوراسگون

اما نجف آباد خیلی انکار هیچی  به هیچی بود

تو هم‌ مثل من برو‌ بازدید کن هم از نجف آباد هم خوراسگونمن هر دو رو رفتم و با اختلاف خیلیییییی‌ زیاد ...

خوراسگون همه روزه هس؟ و کدوم قسمت برم چ ساعتی ممنون میشم بگی🥲❤️

ارههه‌ دانشجو‌ های رشته ای ک میخوام برمو‌ دیدم . رفتم پیش مشاورشون تو خوراسگوناما نجف آباد خیلی انکا ...

وای پس منم برم فقط اگ میشه کمکم کن کی کجا چجوری برم🥲❤️

ترم اول معمولا شهریه خیلی بیشتره دانشگاه ما ترمی ۴ تومن به عنوان وام میده که بعد از فارغ التحصیلی قس ...

میگن دانشگاها کل شهریه وام میدن درطول ترم بدی

کدوم دانشگاهی

خوراسگون همه روزه هس؟ و کدوم قسمت برم چ ساعتی ممنون میشم بگی🥲❤️

اینو‌ نمیدونم . یه روز برو ک پنج شنبه جمعه نباشه و روزای تعطیلیم نباشه. چون نمیدونم هستن‌ یا نه.من دوشنبه بود رفتم فک کنم

۱۰ و ۱۱ صبح انگار رسیدم اونجا. دم‌ ورودی بگی اومدم دانشگاه رو ببینم‌ و براشون بگی کنکور دادی‌ تحویلت‌ میگیرن. دیگه خواستی بری‌ پیش مشاور بگو‌ ک بهت بگن‌ کجا بری