2777
2789
عنوان

کی دانشگاه های ازاد اصفهانه

2607 بازدید | 43 پست

تروخدا کمک

میخام برم حقوق دانشگاه ازاد

خمینی شهر نجف اباد خوراسگون

فرق ندارع کدوم فقط برم

میگن پارسال۱۷هزار تا۱۹هزار برا حقوق این دانشگاه ها پذیرش داشتن

هزینشم بگید ممنون🥲❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کدوم به خونتون نزدیک تره برو و هزینه های ترم هم یه چیزی نزدیک ۴میلیون به بالا درمیاد

۴تا چقد بیشتر ۵ ۶تومن میشه؟

من راهش برام مهم نیس دوتاش ی حده برام فقط میخام قبول شم

کسی سراغ ندارید برا انتخاب رشته کمک کنه

من رتبم ۱۷۰۰۰شده دقیقا شروع قبولی دانشگاه ازاد و.‌‌.. چون اخر رتبه قبولی دولتی امسال۱۶هزار ۸۰۰ بود 

۴تا چقد بیشتر ۵ ۶تومن میشه؟من راهش برام مهم نیس دوتاش ی حده برام فقط میخام قبول شمکسی سراغ ندارید بر ...

بله ترم های بالاتر میشه من ترم ۴ کارشناسی حدود ۶میلیون و خورده ای دادم ولی خوب پروژه و کارورزی داشتم

دانشگاه آزاد خوراسگان تاجایی که میدونم رتبه و این چیزا نمیخواد پول میدی اسمتوهررشته ای که بخوای مینویسن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
بعدم مگه این‌ دانشگاه هایی ک گفتی اصلا رشته حقوق دارن؟انگار نداشتا‌!اگرم‌ باشه با کنکورهبزا‌ برم‌ چک ...

خمینی شهر بدون کنکورم داره پارسال اشناهامون رف

بله خوراسگون و نجف اباد با کنکورم بود و پارسال از ۱۷تا۱۹هزار پذیرش داشتن حقوق

بله ترم های بالاتر میشه من ترم ۴ کارشناسی حدود ۶میلیون و خورده ای دادم ولی خوب پروژه و کارورزی داشتم ...

خب مشکل اینه پول زیاد میگیرن😪

ن من تا لیسانس میخام بخونم حقوقو یذره شهریش رو میترسم بالا ۶ تومن شه همین سال اولی

تا همه اینا خوراسگون‌ بهتره‌من خودم امسال سال اولمه‌ میخوام برم‌ میرم خوراسگون نجف‌ آبادم‌ رفتم بازد ...

درسته نجف آباد دولتیش خوبه دیگه آزاد نمیصرفه بری

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!