2777
2789
ن فارغ‌التحصیل پارسالم 😂معدل من نزدیک یازده ببین همین ترم برو دانشگاه منم هی انداختم ترم بعد الان د ...

وای من ک بس حرص خوردم دیوونه شدم😂😐همش میگم رشته ها کم متقاضی بزنم ک صددرصدی قبول شم

وای من ک بس حرص خوردم دیوونه شدم😂😐همش میگم رشته ها کم متقاضی بزنم ک صددرصدی قبول شم

ن اول رشته های خوب بزن به ترتیب 

بعد همون رشته ها شهرای اطراف بزن صد درصد قبولی 

کسی برات انجام میده یا خودت ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه ها میگن محرومیت از کنکور دوباره برگشته😭😭😭 یعنی امسال نمیشه تو دانشگاه خوند برای کنکور و بعد انصراف بده؟

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

اره پرسیدم گفتن شاید بشه چون سوابق تحصیلی رو تایید نکردم متاسفانه هزینش خیلی زیاد میشه برا همین خودم ...

پارسال دوستم اصلا انتخاب رشته هم  نکرد همین زنگ زد به معاون پیام نور کاراشو حل کرد و ثبت نامش کرد 

توام برو پیام نور شهرت بپرس ببین ظرفیت دارن

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

وای بچه ها میگن محرومیت از کنکور دوباره برگشته😭😭😭 یعنی امسال نمیشه تو دانشگاه خوند برای کنکور و ب ...

واقعااااااااا کی گفتن؟

پارسال دوستم اصلا انتخاب رشته هم نکرد همین زنگ زد به معاون پیام نور کاراشو حل کرد و ثبت نامش کرد تو ...

واقعااا ؟ آخه خیلی دوره نمیتونم اینروزا برم

میشه اول انتخاب رشته کنم بعدش برم ؟ 

از ی نفرم تو اداره پرسیدم گفت سوابق تحصیلی برای کنکور موردی نداره برا روزانه مشکل میشد 

سلام عزیزم من با هزینه کم انتخاب رشته میکنم اگه خواستی🙂

عزیزم اصلا پول ندارم باورت میشه یکم مونده اونم برا کارت سریال اینا کفاف شاید بده وگرنه میدادم بهت انجام بدی💔💔

واقعااا ؟ آخه خیلی دوره نمیتونم اینروزا برممیشه اول انتخاب رشته کنم بعدش برم ؟ از ی نفرم تو اداره پر ...

دوستم فقط زنگ زد بهش شما هم تونستی حضوری بری بهتره 

آره حتما انتخاب رشته کن قبلش هم حسابی  تحقیق کن 

دوستم فقط زنگ زد بهش شما هم تونستی حضوری بری بهتره آره حتما انتخاب رشته کن قبلش هم حسابی تحقیق کن

بخدا از بس تحقیق کردم پرس و جو کردم رفتم اداره خسته شدم کسی هم جواب درست نمیده هرکس یه چیزی میگه 

کلی هم زنگ زدم جواب نداد مسئول ثبت نام