تو کوچه همو ببینیم سلام میکنیم. سبزی کاشتم هروقت میچینم بهشون میدم اونا هم بعضی وقتا اگه چیزی بخرن یا نذری ای چیزی به ما هم میدن. ولی فقط با یکی شون خیلی کم رفت و آمد داریم با بقیه نداریم.کلا اهل رفت و آمد نیستیم حتی رفت و آمد فامیلی😂😂😂
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
من رفت و امد زیاد ندارم ولی همسایه های ساختمونمون فوق الاده خوبن من به پول احتیاج داشتم و همسایه هام یکیشون بیست میلیون یکیشون سی میلیون و یکیشون ده میلیون بهم قرض داد و من همیشه ممنونشون هستم
برای همسر مهربونم دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو
من رفت و امد زیاد ندارم ولی همسایه های ساختمونمون فوق الاده خوبن من به پول احتیاج داشتم و همسایه هام یکیشون بیست میلیون یکیشون سی میلیون و یکیشون ده میلیون بهم قرض داد و من همیشه ممنونشون هستم
برای همسر مهربونم دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو