2777
2789

فقط سلام علیک

ولی بالاییا نی نی دار که شدن رفتم بچشونو دیدم و کادو دادم

پول دادم و یه جعبه شکلات

تو خونه هم فقط مامان بچه و بچه بودن و مادربزرگ بچه

چون گوشت قربونیشو آوردن دادن دم در،گوشته هم زیاد بود،دیدم زشته نرم بچه رو ببینم

اینم نهایت ارتباط😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

تو کوچه همو ببینیم سلام میکنیم. سبزی کاشتم هروقت می‌چینم بهشون میدم اونا هم بعضی وقتا اگه چیزی بخرن یا نذری ای چیزی به ما هم میدن. ولی فقط با یکی شون خیلی کم رفت و آمد داریم با بقیه نداریم.کلا اهل رفت و آمد نیستیم حتی رفت و آمد فامیلی😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حد سلام علیکک

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

با‌یک‌همسایمون‌دوست‌شدم‌هفته‌ای‌یک‌بار

میادخونمون‌منم۱باردرهفته‌میرم

دخترعمه‌ام‌هم‌همسایمونه‌‌سالی‌‌یک‌بارخونه

هم‌میریم‌بقیه‌همسایه‌هاروهم‌عصراتوکوچه

میشینم‌‌هم‌صحبت‌میشیم

ارتباط صفر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من رفت و امد زیاد ندارم  ولی همسایه های ساختمونمون فوق الاده خوبن من به پول احتیاج داشتم و همسایه هام یکیشون بیست میلیون یکیشون سی میلیون و یکیشون ده میلیون بهم قرض داد  و من همیشه  ممنونشون هستم  

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو

من رفت و امد زیاد ندارم  ولی همسایه های ساختمونمون فوق الاده خوبن من به پول احتیاج داشتم و همسایه هام یکیشون بیست میلیون یکیشون سی میلیون و یکیشون ده میلیون بهم قرض داد  و من همیشه  ممنونشون هستم  

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو