2777
2789

از دست حرفهاش اعصابم خرده از روز اولی که ازدواج کردم خنگ بازی درمیاره. الانی اومده بود خونه خنگ بازی درآورد منم عصبانی شدم گوشیمو پرت کردم داد زدم چقد بدبختم که اینقد تو خنگی اونم رفت بیرون 

منم میخام برم امشب برم زیر ماشینی چیزی خودمو راحت کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجوری راجب همسرت صحبت میکنی

چون هست خسته شدم از کارهاش از دیونه بازی هاش از سادگی هاش.

تو مجردیش مدام وام گرفته با داداشش شریک می‌شده داداشش موزی کلی الان ملک و املاک داره شوهر من هیچی فقط با کلی قسط اومد اونم بعد عقد گفت دارم اگه قبلش گفته بود اصلا زنش نمیشدم

یعنی چی خنگ بازی؟ به شوخی؟ سر به سرت میذاره دوست داره

نه بخدا

قبل عقد یکی بهم گفت سوادش کمه فکر کردم منظورش اینه که لیسانسه بخدا شوهر خواهر من سیکل داره بیشتر از این میدونه 

در شان‌ یه خانم نیست با شوهرش اینجور رفتار کنه.یعنی چی این حرفا گوشی‌ پرت کردم😐😐

تو نمیدونی من از وقتی عقد کردم پر از خشمم همش مریضم هیچکس چای من نیس من چی میکشم

چی اون خنگه ! تو هم داری به خودکشی فکر کنی ؟به نظرم کمی روی خودت کار کن

از وقتی ازدواج کردم به خودکشی فکر میکنم قبلش شاد بودم باشگاه میرفتم پر از حس خوب بودم الان هیچی همش خوابیدم تو خونه نمیخام بیدار بشم

تو نمیدونی من از وقتی عقد کردم پر از خشمم همش مریضم هیچکس چای من نیس من چی میکشم

عزیزم اول مشاوره‌ و دندون‌رو جیگر بزار اگه نمی تونی نمیشه خودت راحت کن جدا شو .چجور این چند سال تحمل کردی بچه داری؟

از وقتی ازدواج کردم به خودکشی فکر میکنم قبلش شاد بودم باشگاه میرفتم پر از حس خوب بودم الان هیچی همش ...

همه همین طوریم به خاطر مجردی نیست به خاطر گرونیه

من قبلاً هر چی میخواستم راحت می‌خریدم الان فقط نظاره گرم بعد انتظار داری شاد باشیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو یک سال نیم عقد چطور اخلاقش نشناختی‌ و به رفتارش‌ واقف نبودی؟

همون اوایل شناختم به خانوادم گفتم انگار قتل کردم مادرم راهی بیمارستان شد بابام گفت غلط میکنی خواهرام فحشم دادن هیچ کس پشتم نبود