2777
2789

اثرات استفاده بی رویه از گوشی و برنامه های مجازی هست

شک نکنید

اکثر نوجونا امروزه اینطور شدن

ناآرام و پرخاشگر یا بشدت کوشه گیر

واسه اعتیاد ب فضای مجازی 

ارتباطشون با بیرون از خونه کم

ارتباطشون با اقوام کم

اینم هست ک تو این سن حساس هستن و حس غرورشون دوچندان

با همسرت دعوا نداری ؟تو بچگیش قهر و آشتی نداشتین فضا خونه آروم بوده ؟باشگاه ثبت نامش کن بهش مهربونی کن

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن شیوه تربیتی نادرستی داشتین از اول همه جوره بهش نه نگفتین چشم گفتیم هرچی خواسته فراهم کردین سخ ...

ربطی نداره گلم خواهر منم مث دختر استارتره 

ولی من برعکس خواهرمم

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

دوره ی بلوغشه یکم رفتارهای تندی داره 

البته هنوزم عقلش کامل نشده باید روی خودش کار کنه  

خیلی بهش سخت نگیرین اینجوری بدتر میشه ولی باید رفتار های خودشو اصلاح کنه و روی خودش کار کنه

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

فکر کن شیوه تربیتی نادرستی داشتین از اول همه جوره بهش نه نگفتین چشم گفتیم هرچی خواسته فراهم کردین سخ ...

بخدا  از بچگی بی مسئولیت بود ،هیچوقت اشتباهاتش نمیپذیره،الان هم بهش گفتم  روزانه تو کارهای خونه کمکم کن چند سال طول کشید تا قبول کنه همش میگفت مگه من کلفت هستم ،وقتی یه کاری میکنه کلی بعدش به بهانه های مختلف دادششو میزنه

اینچیزا رو میشنوم از بچه دار شدن میترسم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین بنظرم برو مشاور 

همسنو سالای دخترتون زیاد دیدم رفیق داشته باشن توی مدرسه 

اما اینکه دخترتون نداره و از همه بدش میاد این بده بعد مشکله براش توی جامعه ، البته خب شاید واقعا همکلاسی های خوبی نداره و درست میگه .. 

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

با همسرت دعوا نداری ؟تو بچگیش قهر و آشتی نداشتین فضا خونه آروم بوده ؟باشگاه ثبت نامش کن بهش مهربونی ...

بآنگاه ثبت نامش کردم ،فقط دنبال مدل لباس و آرایشه، حالم خیلی بده،من خودم بچه خوبه خانواده بودم اونوقت دخترم اینجوری شده

منم همین بودم خود به خود درست شدم

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤 یکی هست تو قلبم ،هرشب واسه اون می‌نویسم و اون خوابه،یه کاغذ،یه خودکار،یه نامه که خیسه....🖤اون شب که تیکه تیکه شدنتو دیدم،هرچقدر دنبال اون آمبولانس دوییدم و نرسیدم،دیگه واسه رسیدن به هیچکس تلاش نکردم...یا اون روزی شبی که از شدت دلتنگی از خونه فرار کردم اومدم پیشت و سنگتو بوس کردم ....تو همتای من بودی،جفت من بودی ... سوگ تو تموم نمیشه،موقع خوندن نامه هات،دیدن یادگاریات،عروسکت،عکسات روی میز خاطره و رو جای جای دیوار،محله ی قدیمی،مدرسه قدیمی،غذاهای موردعلاقت... و کلی نانوشته های دیگه سوگتو تجدید می‌کنه... لعنت به کسایی که جدامون کردن،کسایی که باعث کشتنت شدن،اون شایعات،لعنت🖤🥀 سوگ تو جبران نمیشود حتی به گریه و شیون عمیق....

ببین بنظرم برو مشاور همسنو سالای دخترتون زیاد دیدم رفیق داشته باشن توی مدرسه اما اینکه دخترتون نداره ...

مشاورها هم همشون پولکی شدن انگار نه انگار بعد کلی جلسه حرف زدن تغییری ایجاد نمیشه