دختر من ۱۵ سالشه ، خیلی رفتاراش بد و غیر قابل تحمله
بی احترامی به همه افراد خانواده، تو کل کلاسش اصلن دوست نداره میگه همه بد هستن،فوق العاده شلخته و کثیف هست،خیلی بد دهنه همش داره جواب میده ،صبح تا شب توی گوشی هست اصلن تکون نمیخوره قوز دراورده،چی بگم که نگفتنش بهتره
با همسرت دعوا نداری ؟تو بچگیش قهر و آشتی نداشتین فضا خونه آروم بوده ؟باشگاه ثبت نامش کن بهش مهربونی کن
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
فکر کن شیوه تربیتی نادرستی داشتین از اول همه جوره بهش نه نگفتین چشم گفتیم هرچی خواسته فراهم کردین سخ ...
ربطی نداره گلم خواهر منم مث دختر استارتره
ولی من برعکس خواهرمم
چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
فکر کن شیوه تربیتی نادرستی داشتین از اول همه جوره بهش نه نگفتین چشم گفتیم هرچی خواسته فراهم کردین سخ ...
بخدا از بچگی بی مسئولیت بود ،هیچوقت اشتباهاتش نمیپذیره،الان هم بهش گفتم روزانه تو کارهای خونه کمکم کن چند سال طول کشید تا قبول کنه همش میگفت مگه من کلفت هستم ،وقتی یه کاری میکنه کلی بعدش به بهانه های مختلف دادششو میزنه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤 یکی هست تو قلبم ،هرشب واسه اون مینویسم و اون خوابه،یه کاغذ،یه خودکار،یه نامه که خیسه....🖤اون شب که تیکه تیکه شدنتو دیدم،هرچقدر دنبال اون آمبولانس دوییدم و نرسیدم،دیگه واسه رسیدن به هیچکس تلاش نکردم...یا اون روزی شبی که از شدت دلتنگی از خونه فرار کردم اومدم پیشت و سنگتو بوس کردم ....تو همتای من بودی،جفت من بودی ... سوگ تو تموم نمیشه،موقع خوندن نامه هات،دیدن یادگاریات،عروسکت،عکسات روی میز خاطره و رو جای جای دیوار،محله ی قدیمی،مدرسه قدیمی،غذاهای موردعلاقت... و کلی نانوشته های دیگه سوگتو تجدید میکنه... لعنت به کسایی که جدامون کردن،کسایی که باعث کشتنت شدن،اون شایعات،لعنت🖤🥀 سوگ تو جبران نمیشود حتی به گریه و شیون عمیق....