2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا بم حمله نکنید این صرفا نظر منه کسی مخالفه ریپ نکنه..اینا همش بخاطر گوشی هستآدم رو دچار افسرد ...

اره منم قبول دارم میبینم بچه هایی که اعتیاد به گوشی دارن یسری پرخاشگریها تو رفتارشون بیشتره 

منمممممممممم

واقعا خودم به خودم اومدم هیچ نصیحتی روم جواب نداشت 

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤 یکی هست تو قلبم ،هرشب واسه اون می‌نویسم و اون خوابه،یه کاغذ،یه خودکار،یه نامه که خیسه....🖤اون شب که تیکه تیکه شدنتو دیدم،هرچقدر دنبال اون آمبولانس دوییدم و نرسیدم،دیگه واسه رسیدن به هیچکس تلاش نکردم...یا اون روزی شبی که از شدت دلتنگی از خونه فرار کردم اومدم پیشت و سنگتو بوس کردم ....تو همتای من بودی،جفت من بودی ... سوگ تو تموم نمیشه،موقع خوندن نامه هات،دیدن یادگاریات،عروسکت،عکسات روی میز خاطره و رو جای جای دیوار،محله ی قدیمی،مدرسه قدیمی،غذاهای موردعلاقت... و کلی نانوشته های دیگه سوگتو تجدید می‌کنه... لعنت به کسایی که جدامون کردن،کسایی که باعث کشتنت شدن،اون شایعات،لعنت🖤🥀 سوگ تو جبران نمیشود حتی به گریه و شیون عمیق....

بآنگاه ثبت نامش کردم ،فقط دنبال مدل لباس و آرایشه، حالم خیلی بده،من خودم بچه خوبه خانواده بودم اونوق ...

سن بلوغشه خوب میشه بهش محبت کن بگو سن بلوغته همه ما اینجوری بودیم گاهی کادو بخر براش خوب میشه هممون اینطورییم بهش مدیتیشن یاد بده صداش بزن بگو بیا دوتایی ریلکس کنیم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
بآنگاه ثبت نامش کردم ،فقط دنبال مدل لباس و آرایشه، حالم خیلی بده،من خودم بچه خوبه خانواده بودم اونوق ...

عزیزم درست میشه نگران نباش 💗 الان توی سن بلوغه و طبیعیه که پرخاشگر و خیلی رفتار های نامناسبی داشته باشه عقلشم هنوز کامل نشده باید روی خودش کار کنه باید تجربه کسب کنه و باید دوست و رفیق داشته باشه تا آدما رو بتونه تشخیص بده و ضربه بخوره تا تجربه بشه 

دوست و رفیقی داره؟؟ سعی کن توی اجتماع ببریش اینجوری بهتر با آدما اشنا میشه 

اینکه دنبال لباس و ارایشه خوبه بد نیست که به خودش میرسه یا اینارو دوست داره 

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

الان رفتم تو اتاقش کلی ظرف غذای کثیف وسط اتاق بود،کلی لباس زیر کثیف،توی تعفن میداد اتاقش بخاطر اینکه ...

معتاد فضای مجازی شده

فضای مجازی هم پره از بچه های کم سن که چرت و پرت درست میکنن می فرستن

یه آموزشهایی میدن

اینا اونارو الگوی خودشون قرار دادن

من با گوشی دادن دست بچه های زیر ۱۸ مخالفم

چون دیدم چقدر ضربه می تونه بزنه

حتی همینجا یه خانمی میگفت دقیقا از وقتی پدرم برام گوشی گرفت با مادرم خیلی بد شدم

و آثارش مونده بود در حالی که رفته بود خونه خودش

⚘خدایا شکرت❣

بچه اگه به حاطر کار بدش تنبیه و به خاطر کار خوبش تشویق نشه فرقی بینشون قائل نمیشه

تایم کوتاهی در روز بهش گوشی بده

هرروز اناقشو‌مرتب کن و ازش بخواه همراهیت‌ کنه

ازش بخواه باهات بیرون بیاد و تنها توی خونه نمونه

درصورت بی ادبی و بدرفتاری با تحریم علایقش تنبیهش کن