2777
2789
عنوان

کیا از شلوار بوت کات خوششون میاد

265 بازدید | 13 پست

کیا تو تن بقیه میبینن خوششون میاد وقتیه خودشون می‌پوشنن دوس ندارن

ی کت شلوار خریدم شلوارش بوتکات نمی‌دونستم! نمی‌دونم چیکارش کنم حالا

۶۵۰خریدم😥

بنظرم زشت ترین شلوار بوت کاته

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که دوست دارم 

باسن و پاهامو قشنگ نشون میده

نمیتونی باهاش کت بپوشی؟ 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
شیکه ولی نمی‌دونم تا حالا نپوشیدم همچین حسی دارم یا کلا بدم میاد🙄

منم بار اول اینطوری بودم ولی خیلی پاهارو خوش فرم نشون میدن اولش مقاومت خاصی داشتم الان خیلی اوکیم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

با کت خودش خریدم ست

بپوش اتفاقا قشنگه 

منم کت شلواریم  

اکثر کتام روی کمره

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨