2777
2789
عنوان

خانمایی ک کاشت ناخن انجام میدن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 27 پست
منم میخواستم وسطش بگم تورو خدا بذار بقیه رو فردا درست کن من راضی نیستم اذیت بشی🤣🤣🤣

ولی این جایی هم ک من رفتم خیلی تند بودن

یکی تیپ میزد

یکی کاشت میکرد

یکی لاکژل میزد

تقریبا۴۵دقه برامن طول کشید

نه عاشق کاشتم دوسدارم ناخنم همیشه لاک زده باشه 😅 ناخنکارمم خیلی تنده درعرض نیم ساعت درست میکنه نهای ...

منم خیلی دوس دارم ولی آخرین بار نزدیک سه ساعت شده بود فقط میگفتم بذار برمممممم😂😂 ناخنکار من خیلی وسواس داره باید برم یه جا دیگه پیر میشم اینجوری😁

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوس دارم ولی آخرین بار نزدیک سه ساعت شده بود فقط میگفتم بذار برمممممم😂😂 ناخنکار من خیلی و ...

اوه سه ساعت چخبره 

مال من دستش خیلی تنده تمیزم هست 

ناخنکارت عوض من 🤣😍

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ولی این جایی هم ک من رفتم خیلی تند بودنیکی تیپ میزدیکی کاشت میکردیکی لاکژل میزدتقریبا۴۵دقه برامن طول ...

آها دست تنها نبود اینجوری باز بهتره😂 ولی در کل واسه دو سه ساعت کار ۲۰۰ ۳۰۰ترمیم چیزی نیس پدر گردن و کمر ناخن کار در میاد 

اوه سه ساعت چخبره مال من دستش خیلی تنده تمیزم هست ناخنکارت عوض من 🤣😍

فک کرده فقط طرح بکشه انقد میشه واسه اون ۵رفتم ۷و نیم اومدم😂💔 واسه یه لاک سادم با یه شاین روش بازم نزدیک دوساعت شده بود🫠😂 حتمااااا عوض میکنم خودم وقتی دارم میرم خونه ضعف دارم انقد اونجا میمونم🤣

فک کرده فقط طرح بکشه انقد میشه واسه اون ۵رفتم ۷و نیم اومدم😂💔 واسه یه لاک سادم با یه شاین روش بازم ...

دستش کنده 🤣🤣🤣 منم قبلا پیش یه نفر میرفتم ۴ ساعت طول میداد قشنگ خسته میشدم 

ولی این یکی سریع انجام میده 

حتما عوض کن 🤧😍🤣

دستش کنده 🤣🤣🤣 منم قبلا پیش یه نفر میرفتم ۴ ساعت طول میداد قشنگ خسته میشدم ولی این یکی سریع انجام ...

وااای ۴ساعت دیگه وحشتناکه😂😂😬

آره نیم ساعت عالیههههه مشخصه رکوردار سرعت ناخنکاری دست خودشه😍😂

وااای ۴ساعت دیگه وحشتناکه😂😂😬آره نیم ساعت عالیههههه مشخصه رکوردار سرعت ناخنکاری دست خودشه😍😂

اره بابا انقد سریعه تو یه ساعت دوسه نفر اوکی میکنه 

البته دو سه نفر هم کنارش هستن مثلا یه نفر کار طراحی و لاک بااونه‌

اره بابا انقد سریعه تو یه ساعت دوسه نفر اوکی میکنه البته دو سه نفر هم کنارش هستن مثلا یه نفر کار طرا ...

آهااااا پس بگو واسه همین زودتر انجام میده البته اینجوری بهتره. این بنده خدا دست تنهاست😂

آهااااا پس بگو واسه همین زودتر انجام میده البته اینجوری بهتره. این بنده خدا دست تنهاست😂

اره 😅🤣 برو پیش کسی ک چند تا زیر دست داره بیست دقیقه ای کارت حل میشه