2777
2789

لپ تاپم ایسوسه، از روز اول هیچ برنامه ای روش نصب نمیشد. فقط برنامه هایی رو دارم که خود فروشنده برام نصب کرد. کسی میدونه مشکل چیه و باید چیکارکنم؟

با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد

معمولا موقع نصب باید آنتی ویروس و اینترنت خاموش باشن. اگر در این صورت باز هم نصب نشد، نمیدونم چه باید کرد.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا من چیکار کنم، باید به برنامه آماری نصب کنم و بخاطر عکس و فیلمام نمیتونم ببرم بیرون بدم درست کنن  

با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد
ای خدا من چیکار کنم، باید به برنامه آماری نصب کنم و بخاطر عکس و فیلمام نمیتونم ببرم بیرون بدم درست ک ...

دیگه گذشت اون دورانی که عکس و فیلم مردمو پخش میکردن!!!  ببرش جای مطمئن و سابقه دار و بپرس!  مثلا همونجایی که خریدی

من یه مدت لپ تاپ و کامپیوتر نداشتم هی عکسا و فیلما رو میبردم خدمات کامپیوتری واسم کارامو انجام میدادن همین اواخر! الانم ایسوس خریدم و هنوز برنامه ای جز همونایی که فروشنده ریخت نصب کردم ببینم مشکل شما رو داره یا نه

سلام من پسرم این  بکنار.

اما مورد دوم.

لب تاپت  ویندوزش چیه؟
چند بیته؟
اصلا امکان نداره رو لب تاپ نشه برنامه نصب کرد مگه اینکه   ویروسی بشه یا اینکه اون ورژن32 بیت باشه اما لب تاپت64!!

نگران نباشید مشکلی نیس . اون اروری که موقع نصب برنامه میاره رو عکسشو بفرستید

سلام من پسرم این  بکنار. اما مورد دوم. لب تاپت  ویندوزش چیه؟ چند بیته؟ اصلا امکان نداره ...

من نمیتونم از طریق بلوتوث موبایل به لپ تاپ وصل بشم،  یعنی اصلا همو پیدا نمیکنن! ویندوزش 10 هستش!

اطلاعاتتون درچه حده شما؟

من نمیتونم از طریق بلوتوث موبایل به لپ تاپ وصل بشم،  یعنی اصلا همو پیدا نمیکنن! ویندوزش 10 هستش ...

من لب تاپم ایسوسه  یچیزایی سر در میارم.

دایور بلوتوث  فک کنم رو لب تاپت نصبه چون ویندوز10 دارید و  عالی ترین ویندوزه و...

ببینید مثل عکس زیر تیکاش فعاله؟

دوران بلوتوث تموم شده چون میشه بجای این از  

SHAREit  استفاده کنید تا چندین برابر سرعت انتقال فایل هارو بالا میره میتونید با این نرم افزار  مثلا یه فایلی که حجمش یک  گیگ ! هس رو در عرض چند دقیقه به موبال و یا لب تاپ بفرستید/

مثل همون زاپیا و...

درایو بلوتوث ندیدم تاحالا و از منوی استارت بازش میکنم و این صفحه میاد!

راست کلیک کن رو ایکون بلوتوث و تیک عکس اول که بالا فرستادم رو ببین فعالن بعد سرچ کنی گوشیتو پیدا میکنه و...

یجار کار ایراد داره.

ببینید موبایلتون تنظیمات  قالیت دیده شدنش مثل لب تاپ خاموش نباشه!!

در ضمن بعد فعال کردن بلوتوث لب تاپ بذارید از طریق add bluetooth  گوشیتونو پیدا کنه و  ....