من نزدیک ۱۰ روز دیگه اونجا سزارین قراره بشم پیش دکتر رجبیه فرد... خانمایی که میان از بخش زنان زایمان خیلی تعریف میکنن ایشالا که خوب باشه. شما درمانگاه اونجا ویزیت شدید؟
من نزدیک ۱۰ روز دیگه اونجا سزارین قراره بشم پیش دکتر رجبیه فرد... خانمایی که میان از بخش زنان زایمان ...
سلام عزیزم من قراره شنبه برم از دکتر بارچی نژاد وقت بگیرم تا حالا با دکتراش ویزیت نشدم ۱ ماه پیش رفتم شانسی تو این بیمارستان ان اس تی دادم دیدم خیلی تمیز و آرومه بیمارستانش دو نفر زایمان کرده بودن پرسیدم گفتن با بارچی نژاد عمل شدن و دکتر خوبیه
ای جونم ایشالا که خیره دکترت و کسی معرفی کرده یا شانسی رفتی پیشش ؟؟ هزینه بیمارستان و به شما چقدر گف ...
سلام یکی از فامیلامون بهم معرفی کرد. هزینه سزارینم گفت ۲۲ میلیون حالا من بچم بریچه نمیدونم کمتر میکنن یا نه چون سزارین اجباریه. چهارشنبه این هفته وقت عمل دارم به امیدخدا
حتما خبر بده بهم از بیمارستان و دکترت که راضی بودی یا نه ایشالاا زایمان راحتی داشته باشی اخرین سونوگ ...
خداروشکر راضی بود از عملم دکترم خوب انجام داد دکتر بی حسی هم خیلی خوب بود اصلا درد نکشیدم رفتار پرستارهام خوبه نسبتا در کل راضی بودم به خصوص از عمل اخرین سونوگرافی ام دو روز پیش دادم