2777
2789
عنوان

بیمارستان بازرگانان

7660 بازدید | 64 پست

سلام خانوما ممنون میشم جواب بدین و راهنمایی کنین...کسی بیمارستان بازرگانان تازگیا سزارین انجام داده اگه آره با کدوم دکتر و اینکه راضی بودین ؟؟؟

من نزدیک ۱۰ روز دیگه اونجا سزارین قراره بشم پیش دکتر رجبیه فرد... خانمایی که میان از بخش زنان زایمان خیلی تعریف میکنن ایشالا که خوب باشه. شما درمانگاه اونجا ویزیت شدید؟

من نزدیک ۱۰ روز دیگه اونجا سزارین قراره بشم پیش دکتر رجبیه فرد... خانمایی که میان از بخش زنان زایمان ...

سلام عزیزم من قراره شنبه برم از دکتر بارچی نژاد وقت بگیرم تا حالا با دکتراش ویزیت نشدم ۱ ماه پیش رفتم شانسی تو این بیمارستان ان اس تی دادم دیدم خیلی تمیز و آرومه بیمارستانش دو نفر زایمان کرده بودن پرسیدم گفتن با بارچی نژاد عمل شدن و دکتر خوبیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نزدیک ۱۰ روز دیگه اونجا سزارین قراره بشم پیش دکتر رجبیه فرد... خانمایی که میان از بخش زنان زایمان ...

ایشالا به سلامتی زایمان کردی حتمااا بهم بگو راضی بودی از بیمارستان و رسیدگیش یا نه 

ای جونم ایشالا که خیره دکترت و کسی معرفی کرده یا شانسی رفتی پیشش ؟؟ هزینه بیمارستان و به شما چقدر گف ...

سلام یکی از فامیلامون بهم معرفی کرد. هزینه سزارینم گفت ۲۲ میلیون حالا من بچم بریچه نمیدونم کمتر میکنن یا نه چون سزارین اجباریه. چهارشنبه این هفته وقت عمل دارم به امیدخدا

سلام یکی از فامیلامون بهم معرفی کرد. هزینه سزارینم گفت ۲۲ میلیون حالا من بچم بریچه نمیدونم کمتر میکن ...

منم بچم بریچه نه هزینه بیمارستان کم نمیشه دکتر دیگه دستمزد جدا نمیگیره 

سلام یکی از فامیلامون بهم معرفی کرد. هزینه سزارینم گفت ۲۲ میلیون حالا من بچم بریچه نمیدونم کمتر میکن ...

حتما خبر بده بهم از بیمارستان و دکترت که راضی بودی یا نه ایشالاا زایمان راحتی داشته باشی اخرین سونوگرافی و کی دادی که بهت گفتن بریچه ؟؟

حتما خبر بده بهم از بیمارستان و دکترت که راضی بودی یا نه ایشالاا زایمان راحتی داشته باشی اخرین سونوگ ...

خداروشکر راضی بود از عملم دکترم خوب انجام داد دکتر بی حسی هم خیلی خوب بود اصلا درد نکشیدم رفتار پرستارهام خوبه نسبتا در کل راضی بودم به خصوص از عمل اخرین سونوگرافی ام دو روز پیش دادم

خداروشکر راضی بود از عملم دکترم خوب انجام داد دکتر بی حسی هم خیلی خوب بود اصلا درد نکشیدم رفتار پرست ...

ای جونم بسلامتی خوش قدم باشه 

خداروشکر راضی بودی 

بریچ بود تا لحظه ی آخر ؟؟ هزینه ی بیمارستان چقدر شد کلا ؟؟