2777
2789
عنوان

خیلی حالم گرفته شده

76 بازدید | 12 پست

دنبال کار بسته بندی بود از این کارا  که تو خونه بتونم انجام بدم چون یه دختر۲ساله دارم یکی پیدا شد تو دیوار گفت ۳۰۰بریز برات بسته ارسال می شه نگو سرم کلاه گذاشتن خدا ازشون نگذره چقدر امیدوار بودم 

خب عزیزم اشتباه از خودت بوده مگه آدم ندیده و نشناخته پول میزنه به کسی اونم توی جای داغونی مثل دیوار 

مگه آدم به هرکسی اعتماد میکنه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن پشتیبانی دیوار

اصلا داغون تر از دیوار من ندیدم آدم که اونجا پول به کسی نمیزنه توی قوانین هم زده کاری نمیکنن 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
چه کاریی

ولش کن بابا از چاله در نیا نیفت تو چاه 

این آقا اگه کار پیدا کن بود واسه خودش پیدا می‌کرد این وقت روز بین چند تا زن تو نی نی سایت نمیچرخید

این مدت خیلی از خودم نا امید شدم خیلی حس احمق بودن بهم دست داده

وا برای چی؟؟؟ تحصیلاتت چیه 

چه هنرهایی بلدی بچه ات هم خیلی کوچیک نیست که من باردارم از 9ماهگی بچه ام باید برم چاره ای نیست چون مرخصی زایمانم تموم میشه 

من نظرم اینه یا تو خونه شمع درست کن یا گیفت عقد بعد نمونه کار ببر نشون بده مغازه ها سفارش بگیر 

خیلی از دوستام که کار بیرون دوست ندارن این کارا رو میکنن و درآمد دارن 

یا ساخت عروسک 

یا ایران تایپیست برو تو سایتش جذب ادمین داره واسه کار تایپ 

جا نزن 

من دوستم فوق دیپلم داره ولی ریاضی بچه های ابتدایی رو قشنگ فول شد از توی آپارات واسه خودش جزوه درست کرد الان تو خونش دانش آموز داره 10تا 1ساعت و نیم 120 هفته ای 3 روز بچه اش هم 3ساله هست براش کارتون میزاره حواسش هست شیطونی نکنه