2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان لطفا

84 بازدید | 9 پست

بچه ها من دوماهه خونه مادرشوهرم نمیرم هر چند وقت یه بار یاد رفتار ها و کارهای بدش میفتم برای همین خیلی اذیت میشم ۳ تا بچه دارم .مادر شوهرم دو سه بار اومده .

به نظرتون باید عذاب وجدان داشته باشم .مادر شوهرم با یه حالتی که هر جور دوست داری بیای یا نه .البته شوهرم مرتب میره و در ارتباطه .

اما من اگر برم یاد رفتاراش میفتم خیلی حرص میخورم تو خودم میریزم داغون میشم .وقتی نمیرم خوشحالترم.

حالا به نظرتون من وظیفه دارم یا باید عذاب وجدان داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم ببینم وظیفه شرعی دارم

آها از لحاظ شرعی نمیدونم ولی فکر کنم صله رحم و اینا واجبه فقط که اونم خانواده خودت میشه باز میخوای سرچ کن

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سعی کن رابطه تون و درست کنی ،یا کمتر برو اگه نمیری تلفنی باهاش در ارتباط باش قطع ارتباط کامل جایز نی ...

جدیدا اعصابم ضعیف شده هر حرفی میزنه روی اعصابم میره و فکر می‌کنم دروغ میگه فقط هم نسبت به اون این حس رو دارم قبلا اینجوری نبودم

مادرشوهر رحم تو نیست وظیفه نداری گلم . رحم فامیل خونی هست منم نمیرم دقیقا مث شما ولی شوهرمو میگم بره ...

خداروشکر

انرژی منفی زیاد میگیرم

مثلا امسال ماه رمضون کل خانوادشون تقریبا ۱۰ نفر بودن و دعوت کردم نیم ساعت بعد اذان اومدن از قصد بیشترشون هم روزه نبودن دوست داشتن منو حرص بدن این برداشت منه هروقت یادش میفتم ناراحت میشم

خداروشکرانرژی منفی زیاد میگیرممثلا امسال ماه رمضون کل خانوادشون تقریبا ۱۰ نفر بودن و دعوت کردم نیم س ...

فقط ی چیزی من همش یادشون میفتم حرص میخورم از این ک جواب ندادم و اینا هی خودخوری میکنم ولی ب این نتیجه رسیدم تو این حالت دائم هورمون کورتیزول ترشح میشه برام و مریضی های سخت میاره . هن رابطه کم کن هم بهشون فکر نکن .

من بخوام از بلاهایی ک سرم آوردن بگم خدارو شکر جای من نیستی