2777
2789
عنوان

شوهرم میگه با بچه ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه قهر بودین که

چن ماهیه اشتی کردیم نمیدونی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

استارتر عزیز خب هم میگی یچیزایی هست نمیشه توی سایت بگم 

خب دیگه یجوری سربسته بگو دیگه عزیزم 

شاید کسی تونست بهت راهکاری راهنمایی کمکی چیزی بده

به هر حال سایت برای همینه دیگه

بازم هر جور که شما خودت صلاح میبینی 

چرا باید قهر کنه وقتی همه چیز باب میلشه خیلی راحت بهم زور میگه صبحانه یه مثال کوچیه چیزای دیگه هم هس ...

شوهرت فقط بلد نیست دلتو بدست بیاره و نازتو بگشه

رفتارشم که شما میگی مجبورم کرده برم صبحانه بخورم فقط میخواسته ناراحت نباشی و قهر نکنی باهاش.

شوهر من قبلنا منو ول میکرد به امان خدا چند روز هیچ نمیپرسید حالت خوبه بده؟

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
چرا باید قهر کنه وقتی همه چیز باب میلشه خیلی راحت بهم زور میگه صبحانه یه مثال کوچیه چیزای دیگه هم هس ...

قهر خانمها را دوست ندارن ! یعنی انتظار دارن با وجود اختلاف و دعوا آشتی باشین ! وقتی همه چی رو نمیتونی بگی کامنت های اینجا هم کمکی بهت نمیکنه

دقیقا یکی حرف منو فهمید

این مرد رفته رفته بدترمیشه مال من که اون طورشد کتک میزنه انتظار دارن بعدش بهش بخندم نگم چرا زدی قهرنکنم .یه رفتاری میکنه انگار من غریبه ام میسوزم تو زندگی ازبیرون زندگی عالی دارم ازتو ابدا به کسی هم بگم میگن اون خوش اخلاق تو بدی

استارتر عزیز خب هم میگی یچیزایی هست نمیشه توی سایت بگم خب دیگه یجوری سربسته بگو دیگه عزیزم شاید کسی ...

شوهرم خوبی های زیادی داره ولی...

مثلا من همین جا دیدم خانمها میگن شوهرمون برای رابطه اجازه میگیره 

ولی شوهر من هر وقت بخواد منو میبره تو اتاق 

البته پیش نوازی زیاد داره ولی اینکه یه دفعه س یه جوری میشم 

یا چیزی که واقعا به همم ریخته اینکه حتی تو پریودی هم کارش رو میکنه و من نباید اعتراض کنم 

حتی زیر دست هم نباید تکون بخورم وگرنه دست و پام رو میبنده 

خوندی لطفا لایک کن پاک کنم 

شوهرم خوبی های زیادی داره ولی...مثلا من همین جا دیدم خانمها میگن شوهرمون برای رابطه اجازه میگیره ولی ...

ببین عزیزم اینکه میگی خوبی زیاد داره خب این یه نکته مهم و مثبته 

اون قسمت اجازه که گفتی این اجازه به اون صورت نیستش که مثلا شما بگی نه باید بیاد خیلی شیک و رسمی از من اجازه بگیره بعد انجام بده چون اصلا رابطه ی زن و شوهر که نباید این شکلی باشه 

ولی اینکه شما هم واقعا در اون تایم بخوای و دوست داشته باشی که برقرار بکنی و حالا اگر به هر دلیلی مثل بیماری یا خستگی یا بی حوصلگی بگی نه مثلا امشب نه باشه یه وقت دیگه خب همسره شما باید احترام بزاره ولی این چیز خیلی سختی نیستش میتونید خیلی راحت بین خودتون راجبش گفتگو کنید البته بدون دعوا و مشاجره

ولی اون قسمت که گفتی اگه تکون بخورم دست و پام رو میبنده 

خب این اصلا خوب نیستش مخصوصا اینکه شما هم این حالت رو اصلا دوست نداری 

سما باید باید باید با همسرت صحبت کنی

احساس میکنم که یه نگرانی و ترسی داری که گفتگو نمیکنی باهاش

البته خب سنت هم از ایشون کمتره طبیعیه 

به هر حال همسرت دهه سی زندگیش هستش و میشه گفت به یه پختگی و یا تجربه ای رسیده ولی شما هنوز سنت کمتره عزیزم

ولی اصلا نگران نباش

خیلییی از مسائل ما فکر میکنیم که گنده و مشکل هستن

در حالیکه با گفتگو میشه حلشون کرد

شما گفتی که اخلاق خوب زیاد داره همسرت

خب این یعنی رضایت نسبی از ایشون داری

پس با گفتگو البته تاکید میکنم گفتگو بدون مشاجره میشه سایر مسائل رو هم حل کرد