2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم آزمایشش خداروشکر خوبه...فقط یکم التهاب توی بدنشه و یکم بدنش ضعیفه....بهش آب هویج بده بخور ...

همه چی میخوره اما خیلی کم یعنی اشتها نداره نمیدونم چکار کنم میشه برای پسرمم بزارم اون رو هم ببینی؟

منم پسرم همسن دختر شماست...دقیقا پارسال آزمایش دادیم کم کاری تیرویید داشت همین آیتم ها که تو آزمایش ...

اتفاقا دختر منم کم کاری تیرویید داره از بیست روزگی تا الانش داره دارو میخوره 

آزمایش پسرتم خداروشکر خوبه.چون دیگر آیتم های خویش خوبن....دور از جون مشکلی داشتن که آزمایش دادن؟؟؟؟؟

نهعزیزم من هر سه ماه یه آزمایش خون ازشون میگیرم چطور مگه

خوبه عزیزم...نه گلم همینجوری پرسیدم..ولی حتما نشون دکتر متخصصشونم بده...حالا دکترا بهتر متوجه میشن.....ولی نگران نباش...چون آیتم های خونیشون مثل گلبولهای سفید و قرمز و پلاکت ها خداروشکر خوب هستن

خوبه عزیزم...نه گلم همینجوری پرسیدم..ولی حتما نشون دکتر متخصصشونم بده...حالا دکترا بهتر متوجه میشن.. ...

وای حتما نشون میدم خیلی میترسم استرس افتاده به جونم