2777
2789

بچه ها من وسواس فکری دارم خیلی دارم از نظر روحی عذاب میکشم همش وحشت دارم برم خونه کشی یا کسی بیاد خونم ک شپش نگیرم تروخدا اگه میشه کمکم کنید ...

بعد این برام شده سوال یکی میگه تخم شپش انقده سفت می‌چسبه ب مو ک کندنش راحت نیست یکی ام میگه انتقالش خیلی راحته سریع منتقل میشه پس این کوفتی مگه سفت نچسبیده رو سر طرف پ چجور راحت منتقل میشه اخه

💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش منتقل بشه میاد تخم میزاره شمام مبتلا میشی ولی وسواس نداشته باش چون خیلیم راحت نیست ..مثلا فقط سرتو روی بالشت بقیه نزار یا روسری و کلاه کسیو نپوش و اینکه سرتو به سر کسی نزن اینارو رعایت کنی تمومه دیگه چیزی نمیشه یه اسپری هم هست کسی اومد خونتون اون جایی که نشسته اسپری کن

غصه ها هست ولی طاقت ابرازم نیست.🙂

خب تخم ها میچسبه خود موجود شپش که نچسبیده به مو 

معمولا اگه بخوابی پیش کسی که مبتلا باشه میگیری نگران نباش با رفت و آمد معمولی منتقل نمیشه معمولا 

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 

اولا شپش کاملا واگیرداره از رعایت نکردن بهداشت نیست دوما تخم شپش میچسبه به مو خودش رو مو میپره سوما وسواس رو بذار کنار فقط اگه حس خارش پیدا کردی بگو خواهری کسی موهاتو نگاه کنه اگه تخمشو دید براش چاره پیدا کن به رفت و آمد چه ربطی داره بابا من همش مهمون دارم شپش هم نداریم معمولا اگه بچه مدرسه ای داشته باشی میاد خونت

ینی وقتی مهمون رفت بگردم ببینم شپش رو فرشا و بالشام هست ؟

با چشم که نمیتونی پیداش کنی😂😂فقط اسپری کن بمیرن ..اسپریم نکنی بعد۲۰ساعت خودشون میمیرن اگه نرن تو مو و تو محیط عادی باشن چون برای زنده موندن به خون احتیاج دارن اگه خون نباشه میمیرن

غصه ها هست ولی طاقت ابرازم نیست.🙂