2777
2789

ب عنوان ادمین کار کنم تو تولیدی پوشاک زنانه 

دوازده تومن اینا حقوق میدن 

خوبه یا نه ؟ 

خرج نمیدم خانواده هزینه هام میده ولی خب نه خیلی 

نمی‌دونم چیکار کنم 

می‌خوام کم کم جمع کنم دست خالی نباشم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پول بدت میاد

نه ولی میگم مسئولیت داره 

شاید از تبلی مه 

تهش بهم پنج میدن خانوادم 

میگم عمرم واسه دوازده تومن ندارم 

خودم آنلاین شاپ زدم نگرفت ولی این پولش ثابته خوبه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
دوره ادمینی دیدی؟

آره بلدم در کل 

بیشتر پاسخ گو می‌خوان و محتوا 

من خیلی دنبال همچین کاریم چرا پیدا نمیکنم خیلی خوبه😐

یهویی شد 

گفتن حضوری بیا حرف بزنیم 

نمی‌دونم برم یا نه 

اره عالیههه دختر من امسال کنکوری بود تابستون رفت در مغازه فروشنده شد خیلی هم عالی بود براش تجربه شد

ب نظرتون میتونم پولم پس انداز کنم ی چیزی دستم باشه 

استقلال بهم میده نه؟ 

[QUOTE=351935588]نه ولی میگم مسئولیت داره شاید از تبلی مه تهش بهم پنج میدن خانوادم میگم عمرم واس ...

وای عالی بود 😂😂😂😂