2777
2789

سلام خانما من چند وقت پیش تاپیک زدم که ی مشکل برام پیش اومده ، خیلی حالم بد بود ، هزینه روان شناسم خیلی سرسام آور بود ، با ی خانم دکتر آشنا شدم فوق العاده دلسوز و با مسئولیت که خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کمکم کرد 😍😍😍دوس داشتم به شمام بگم که اگه مشکلی دارید در هر زمینه ایی میتونید باهاشون صحبت کنید بعد از گرفتن نوبت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتری داره؟!

چون روانشناس دکتر نیستا.

تبلیغ قشنگی بود .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بنظر تبلیغ الکیه

عزیزم خیلی دل چرکینی شما 🙃 هر طور مایلید میتونید فکر کنید من فقط خواستم حال بقیه ام خوب بشه چون خودم خیلی تحت فشار بودم خانمای سایت کمکم کردن

عزیزم خیلی دل چرکینی شما 🙃 هر طور مایلید میتونید فکر کنید من فقط خواستم حال بقیه ام خوب بشه چون خود ...

از تعداد پستا و تاریخ عضویت مشخصه کاملا

شما سوم شهریور میخواستی خودتو بکشی بعد یه هفته حالت عالی شد؟مشاور معجزه نمیکنه و درمان نیاز به زمان داره شما با اینکار بدتر دارید مردمو نسبت به روند درمان و مشاوره بی اعتماد میکنید و این خیلی ظلم بزرگیه نسبت به کسی که مشکل داره و دنبال روانشناسه.مردم باید نسبت به درمانگر یه دید واقع گرایانه داشته باشن

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از تعداد پستا و تاریخ عضویت مشخصه کاملاشما سوم شهریور میخواستی خودتو بکشی بعد یه هفته حالت عالی شد؟م ...

عزیزم من از پیروزی توی بحث با شما سودی نمیبرم هر طور مایلید میتونید فکر کنید فکر شما توی حال من تاثیری نداره