2777
2789
عنوان

دارم باگریه مینویسم

2790 بازدید | 121 پست

سلام عزیزان خوبین من دوتا دختردارم ک الان مدتیه قهرم خونه پدرم پدرمم درقید حیات نیست وبرادرم خرج خونواده روبسختی میده من ودوتادخترامم اومدیم اینجاازسرناچاری شوهرم وخانواده شوهرم همشون دست ب یکی شدن من طلاق بگیرم چ کنم انگاردنیاسرم آواره اینجا موذبم خودشون مشکلاتی دارن پدرم چندوقتیه ک آسمونی شدانگارهیچکسو ندارم پشت وپناهی ندارم حتی نمیدونم برای درخواست طلاق باید چیکارکنم دیگه حتی ناندارم ک بخام کسیو نفرین کنم وبلاهایی ک سرزندگیم اوردن سرشون بیاد دیگه کشش ندارم دلم براطفل معصومام میسوزه برام دعا کنیدواگه کسی راه وچاره ای میدونه بگه ک ببینم چطور هم حضانت بچه هاموبگیرم هم مهریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هست عزیزم

خب پس کارت راحته. اگر قصدت جدیه، میری محضری که عقد کردی یه برگه بهت میده و اونجا توضیح میده چکار کنی. فقط اگر قصدت جدی نیس، مهریه تو اجرا نذار، چون بعدش که کوتاه بیای، حواسش جمع میشه و اموالش رو تغییر نام میده. اون موقع دیگه اصلا دستت جایی بند نیس

خیلی 
بچه ها چه گناهی کردن

شما متوجه منظورم نشدی

زیادی داره ب شوهرت خوش میگذره

نه زنی نه بچه ای، خرج بچه هاشو داره برادر شما میده

پس فردا حتما مثل پسرهای مجرد میره دوباره زن میگیره

یه چیزم که زیاده دختر بی شوهر 

بذار یادش بیاد که یه پسر مجرد نیست، پدر دو تا دختره

قوی باش

دخترهارو بفرس پیش باباشون

خودتم بگو باید نفقه بهم بدی