2777
2789
عنوان

گذشته تا چ حد می‌تونه مهم باشه

149 بازدید | 40 پست

دوستان پارتنر من در گذشته بقول خودش دوست دخترای زیادی داشته دیگ نمی‌دونم در حد رابطه ج بوده یا نه خیلی دوسش دارم نمیتونم ازش دل بکنم ولی از ی طرفم همش میگم نکنه منو با بقیه مقایسه کنه نکنه اونا خشگلتر بودن مثلا بعضی اوقات ک پیشمه می‌ره تو فکر همش فک میکنم داره ب یکی از اونا فک می‌کنه اینم بگم خودش میگ اونا برای سرگرمی بودن ( ک خود دخترام میدونستن) و الان با من قصدش جدیه ( خانواده در جریان) بهش ک گفتم خودش میگ زمان درستش می‌کنه راست میگ ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون رابطه هه مطمئن شو

اگه داشته عمراااا

اگر نه که خب به خودت بستگی داره. قبل از اون کسی رو داشتی؟ 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

همه گذشته ای دارن 

مهم اینه که پارتنرتون گذشته رو فراموش کرده باشه و هنوزم توی اون دوران سیر نکنه

شمام اگه دوسش داری افکار منفی رو از سرت بیرون کن و به جاش با پارتنرنت بگو و بخند 

وگرنه هی شک داشته باشی اذیت میشه پارتنرت و دیگه شوق و ذوقش از بین میره برای حرف زدن باهات

پس طوری باش که پارتنرت خودش میل داشته باشه به اینکه باهات صحبت کنه

بهش آرامش بده