2777
2789
عنوان

مبل بگیرم یا پس انداز کنم

374 بازدید | 31 پست

۳۰تومن دارم تو قرعه کشی اسمم دراومده بنطرتون مبل بگیرم برا خونه مون یا این ک پس انداز کنم برای خودم ؟؟؟ اینم بگم ک مجردم و خیلی جاها برای خانواده پول پس انداز کردم سر پول پیش و .... بهشون دادم الان یه طوری شده ک بابام وظیفه‌م میدونه بهش پول بدم.....😬😬😬

و اینکه مامان و بابام اصلا فکر وسایل خونه و زندگی حتی نیستن و منم سن ازدواحم خاستگاری میاد میره خجالت میکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسیله های داغون خونه مونو چکار کنم؟یکی میاد و میره اب میشم

وظیفه توعه مگ؟ بیخیال 

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
مبل ندارین اصلا؟؟اگه دارین ک هیچی مبل نگیر طلا بگیر اگه ندارین مبل ارزون بگیر

نداریم....

میگم ک بابا مامانم اصلا ب هیچ جاشون نیس ک کسی میاد میره من خجالت میکشم

خدا ازشون نگذره 

وسیله های داغون خونه مونو چکار کنم؟یکی میاد و میره اب میشم

برای وسیله های خونه خودت دراینده تو فکر باش که وسیله های داغون نگیرن 

میل خودته ولی اینجور که میگم دربارشون به نظرم پس انداز کن که بعد برا خودت یه چیزی بگیری

💕یا الله💕
نداریم....میگم ک بابا مامانم اصلا ب هیچ جاشون نیس ک کسی میاد میره من خجالت میکشمخدا ازشون نگذره

ما هم نداریم ولی ب جایی بر نخورده  طلا بگیر  بخدا خیلی بهترع من اگ ۳۰ ت داشتم طلا میخریدم

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

وظیفه توعه مگ؟ بیخیال

وظیفه من نیست و اتفاقا هربار ک بهشون پول میدم باعث شده وظیفه‌م بشه امسال سر پول پیش ۶۰تومن دادم پارسال ۳۰ سال قبل ۲۰ و اینا دیشب دیدم بابام قشنگ وطیفه‌م میدونه

ولی خب اینم هست ک خاستگار میاد بالاخره حداقل زندگی رو باید داشته باشیم مردم عقلشون ب چشمشونه

برای وسیله های خونه خودت دراینده تو فکر باش که وسیله های داغون نگیرن میل خودته ولی اینجور که میگم در ...

من تا الات ۱۱۰تومن در عرض ۳ سال برای پول پیش بهشون کمک کردم اگ نکرده بودم و یه کم جمع میکردم حداقلش ی پراید میخریدم

ولی چاره ندارم... خیلی پدر مادر بی خیر و بی انصافی دارم