2777
2789
عنوان

مامانها وزن و قد نی نی هاتون پایان شش ماهگی چقدربود

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوشگل هستی  ایشالله خوش باشی گلم

مرسی

چشات خوشگله

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
آره.حالا راحت میخوابم. دمت گرم 😂😂😂😂

😅😅😅😅بقیه منو نخورن صلوات

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
آدم خوار هست مگه اینجا؟😁😂

نزاشتم دیگه عکسمو بخونم تشنن تو اون تاپبک🤒🤒🤒

مرمری جان میتونی کمکم کنی . دارم از نگرانی و استرس میمیرم . فکرکنم دیگه شماهم بدونی دختر من تو بیداری شیر نمیخوره . تو خوابم در حد یک دقیقه . داره جلو چشمم اب میشه . با قطره چکون میدم بازم میریزه بیرون.  بردم دوباره دکتر بهش نکسیوم داد با شیرخشک اپتامیل   . با حدس و گمان گفت شاید رفلاکس داشته باشه ولی چون دخترم علائمی نداره فقط شیر نمیخوره گفت من نکسیوم میدم ببینیم تاثیر داره . الان میخوام بدونم شما ب بچتون دادین نکسیوم؟؟ نی نی شماهم تو بیداری نمیخورد؟؟ بنظرت جواب میده ؟؟ چیکار کنم دخترم وزن بگیره؟

ببخشید سوالام زیاد شد

مینا قری هستم
مرمری جان میتونی کمکم کنی . دارم از نگرانی و استرس میمیرم . فکرکنم دیگه شماهم بدونی دختر من تو بیدار ...

نکسیوم جزو مزخرف ترین داروهای انتی ریفلاکسه که هیچ فایده ای نداره خودتو خسته نکن

من فقط و فقط با شربت زانتاک و قرص باکلوفن نتیجه گرفتم

بله تو بیداری لب نمیزد فقط تو خواب اونم خیلی کم

تاپیک اندراحوالات من بعد بچه دار شدن رو بخون خیلی کمکت میکنه

جزو تاپیکامه

نکسیوم جزو مزخرف ترین داروهای انتی ریفلاکسه که هیچ فایده ای نداره خودتو خسته نکن من فقط و فقط با شر ...

دکترشما کی بود ؟؟ موندم دیگه پیش کی ببرم . تازه این نکسیومم بزور داد . انقدر ک خودم گفت از رفلاکسه . 

مینا قری هستم
دکترشما کی بود ؟؟ موندم دیگه پیش کی ببرم . تازه این نکسیومم بزور داد . انقدر ک خودم گفت از رفلاکسه . ...

دکتر بهروز مقدادی

تهران